Като по вода стартира предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в Пловдив,

...
Като по вода стартира предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в Пловдив,
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС в Пловдив: Готови сме да извадим България от хаоса

Като по вода започва предизборната акция на ГЕРБ-СДС в Пловдив, откакто тъкмо в 12 часа, когато беше планувано откриването, заваля пороен дъжд. 

Кандидат-депутатите и симпатизантите на обединението, пристигнали пред шатрата на Главната, украсена с логото „ Да спрем хаоса ”, ни минимум не се смутиха, а регионалният координатор на партията Иван Тотев, който е и началник на предизборния щаб, разяснява: „ Надявам се, че ще ни върви по вода. Ние сме заредени с оптимизъм, който би трябвало да предадем на гласоподавателите и да им върнем вярата в бъдещето на България ”.



Тотев акцентира, че това, което се случи през последните година и половина и възможното продължение на тази обстановка от маргинални партии, не е положително за България. Финансовото състояние в страната е сходно на 1997 г. – висока инфлация, дефицити, рецесии, нерешени проблеми.

„ ГЕРБ има решения, специалисти и експертиза, с които може да върне България по пътя на обикновено разрастваща се европейска страна ”, увери регионалният координатор на партията. 



Радомир Чолаков, трети в пловдивската листа на ГЕРБ, изрази мнение, че през последната година е настъпило отрезвяване на хората.

„ Някои желаеха в България да се случи гражданска война, само че видяхме, че вследствие на революционната смяна доста малко хора стават доста богати, междинната класа е унищожавана, а бедните стават доста небогати. На 2 октомври ГЕРБ би трябвало да завоюва, с цел да върнем страната отново  на правия път и да стъпим на крепко. И да стартираме малко по малко да изваждаме България от хаоса, в който тя е вкарана ”, сподели Чолаков. 

Известният ваятел, някогашен министър на културата Вежди Рашидов, беше както постоянно непосредствен. „ Не става да управляваш един народ с ненавист. Когато едно държавно управление води политика на ненавист, то ражда единствено ненавист ”. Рашидов изброи придобивките, на които пловдивчани се радват, от времето на ръководството на ГЕРБ – галерии, централния площад, археологическите комплекси, Малката и Епископска базилики. 

Вежди Рашидов с болежка установи, че и до момента от страната не е подхванат ремонт на Концертна зала, който той в качеството си на министър инициира преди години. ”Смисълът на ръководството е съзидание ”, разяснява кандидат-депутатът, който в листата е на четвърта позиция. 

Листата на ГЕРБ-СДС в 16-и МИР води Бойко Борисов, следван от доцент Стефан Шилев, Радомир Чолаков, Вежди Рашидов.  В листата е и Тони Симидчиева от Съюз на демократичните сили, началник на Регионалната камара на занаятчиите.

Целта на пловдивските претенденти за 48-о Народно заседание е ГЕРБ-СДС да завоюва минимум три мандата с упоритостта за четири. 





Снимки от Валентина Биларева

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР