Като опозиция коалицията ПП-ДБ направи максималното, сега топката е в

...
Като опозиция коалицията ПП-ДБ направи максималното, сега топката е в
Коментари Харесай

Асен Василев: ГЕРБ не знаят какво искат - дали да подкрепят ПП-ДБ или правителство с БСП и ДПС

Като съпротива обединението ПП-ДБ направи оптималното, в този момент топката е в полето на ГЕРБ – те са мандатоносител, те са първа политическа мощ. Това съобщи пред бТВ съпредседателят на „ Продължаване смяната “ Асен Василев.

Той за следващ път подсети, че с помощта на разговора сред първите две сили е определен ръководител на Народното събрание и е призната законодателна стратегия, ГЕРБ са поискали да видят състав на кабинет и от Политическа партия са показали подобен.

От ГЕРБ не са им се обаждали, с цел да желаят квоти в държавното управление и съгласно Василев това е вярно, тъй като по думите му Политическа партия реагират неприятно на телефонни позвънявания.

„ Чакаме първата политическа мощ да каже какво би трябвало да се случи в страната “, сподели той.

Според него ГЕРБ не знаят какво желаят - дали да поддържат ПП-ДБ или да сформират държавно управление с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Василев още веднъж съобщи, че от ПП-ДБ няма да поддържат държавно управление с първия мандат и че взаимно ръководство с ГЕРБ-СДС е невероятно заради разлики във вижданията за ръководството.

По думите му, публичният запас отива при малцина хора и малцина компании, основава се общество от латиноамерикански вид, с огромни неравенства.

Василев не се тормози от повишаване на известността на „ Възраждане “, тъй като съгласно него българското общество има здрави устои.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР