Като официален партньор на UEFA EURO 2024 Lidl дава възможност

...
Като официален партньор на UEFA EURO 2024 Lidl дава възможност
Коментари Харесай

Lidl изпраща 11 българчета на полуфинал на UEFA EURO 2024

Като формален сътрудник на UEFA EURO 2024 Lidl дава опция на деца от цяла Европа да бъдат талисмани на футболистите

21 март 2024 година, София. От 25 март до 21 април единайсет българчета ще получат неповторимата опция да изведат един от огромните тимове на полуфинала от UEFA EURO 2024 в Мюнхен. Инициативата е част от интернационалната стратегия Lidl Kids Team, която компанията започва като формален световен сътрудник на UEFA EURO 2024.

Българските деца, които ще станат част от Lidl Kids Team, ще бъдат определени чрез игра в мобилното приложение Lidl Plus. Участието в играта става чрез родител/настойник на детето, а записването е гратис. Единствено изискване е децата да са на възраст сред 6 и 10 години.

Като формален сътрудник на шампионата Lidl ще даде опция на над 1100 деца от цяла Европа да станат „ талисмани “ на едни от най-хубавите футболисти в света. Lidl покрива всички разноски по пътуването до Германия както за детето, по този начин и за неговия компаньон.

„ Радваме се, че с помощта на партньорството ни с UEFA, имаме опция да предложим на потребителите нови и неповторими прекарвания. Със старта на програмата Lidl Kids Team демонстрираме, че дружно с нашите клиенти сме от един тим. Независимо дали става дума за даване на най-хубавото съответствие качество-цена, за предложение на пресни и тествани плодове и зеленчуци или за даване на достъп до един от най-големите футболни шампионати, ние се грижим за нашите клиенти ", сподели Нели Месерджиева, шеф „ Промоции, маркетинг и потребителско държание " в Лидл България.

За да се включи в играта, в интервала от 9:00 ч. на 25 март до 23:59 ч. на 21 април, участникът би трябвало да кликне върху банера UEFA EURO 2024 в приложението Lidl Plus, който води към формата за регистрация, и да попълни нужните данни. Победителите ще бъдат определени на инцидентен принцип на 23 април. Списъкът с печелившите ще бъде оповестен на www.lidl.bg/igra. Всички присъединили се, които не са определени за огромната премия, вземат участие в лотария за един от 1000 детски спортни екипа.

Общите условия на играта може да намерите.

Спечелилите “деца талисмани ” стават част от формалната стратегия на UEFA - Player Escort. Българчетата ще изведат играчи на терена на полуфинала от шампионата на 9 юли, който ще се организира на стадион „ Алианц Арена “ в Мюнхен. Лидл България ще изпрати единствено две деца на свои чиновници, а останалите девет места в тима ще бъдат разиграни в национална игра, налична за всяко българско семейство. Преди да се причислят към най-хубавите европейски футболисти на терена пред десетки хиляди почитатели, спечелилите тази привилегия ще имат и туристически обиколки, изпълнени със занимателни и просветителни прекарвания.

В шампионата, който е от 14 юни до 14 юли тази година, най-хубавите европейски футболни тимове ще имат общо 51 срещи. За всяка от тях ще има по 22-ма дребни придружители (по 11 за всеки отбор).

Като водеща верига в България и в международен проект Lidl цени и предизвиква равните благоприятни условия освен вътре в компанията, само че и във всички действия, с които е обвързвана. С самодейността Lidl Kids Team компанията недвусмислено демонстрира, че предизвиква и изисква почтено и намерено съдействие, като не толерира неравностойно отношение. Поставянето преди всичко на справедливостта и равните благоприятни условия ще води акцията на Lidl през целия сезон на UEFA 2024.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 127 магазина в 54 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.

UEFA

Съюзът на европейските футболни асоциации е управителният орган на европейския футбол. Това е цялост от независими сдружения, които сплотяват 55 национални футболни асоциации в цяла Европа. Съюзът дава отговор за всички въпроси, свързани с европейския футбол, като го предизвиква в дух на единение, взаимност, мир, съгласие и почтена игра, без каквато и да е дискриминация във връзка с политика, раса, вяра, пол или друга причина, за отбрана на полезностите на европейския футбол. Съюзът предизвиква също отбрана на етичните стандарти и положителното ръководство в европейския футбол, поддържа връзки с всички заинтригувани страни, участващи в европейския футбол, и поддържа и пази своите асоциации членки за цялостното благоденствие на играта в Европа.

UEFA EURO 2024

Първенството ще се организира от 14 юни до 14 юли 2024 година в 10 града домакини в Германия: Берлин, Кьолн, Дортмунд, Дюселдорф, Франкфурт, Гелзенкирхен, Хамбург, Лайпциг, Мюнхен и Щутгарт. Германия беше определена да провежда 17-ото издание на Европейското състезание на UEFA на съвещание на Изпълнителния комитет на UEFA на 27 септември 2018 година Западна Германия беше хазаин на изданието през 1988 година, само че това ще бъде първият път, в който Германия провежда Европейското състезание на UEFA след обединяването.

CAA Eleven е извънредната маркетингова организация на UEFA, назначена да ръководи комерсиалните права върху футболните надпревари в UEFA, в това число Европейското състезание по футбол на UEFA, Лигата на нациите на UEFA, Европейските квалификации, Европейското състезание на UEFA за младежи до 21 години и Европейското състезание по мини футбол на UEFA.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР