Като очевиден дисонанс в хора от западни гласове, погребващи Русия

...
Като очевиден дисонанс в хора от западни гласове, погребващи Русия
Коментари Харесай

The National Interest: Поговорете с Русия, преди цената на войната да стане непоносима!

Като явен дисонанс в хора от западни гласове, погребващи Русия по всевъзможен метод, е апелът на NI да се спре, " преди да е станало прекомерно късно " и да се стартира разговор с Москва.

„ Спомнете си Сараево преди 100 години, когато доста неприятни неща към момента можеха да бъдат избегнати “, многозначително загатва изданието.

След наложителния рефрен за Русия като „ основния предстоящ губещ във войната “, NI посвещава остатъка от публикацията на аргументирането за какво ползите на Москва не могат и не трябва да бъдат подценени.

„ Няма причина да се надяваме на смяна в политиката на Кремъл: това не е войната в Афганистан, която се води от „ остарелия водач на изтощената руска страна “. Путин е подобен, какъвто е, „ тъй като Русия е такава, каквато е “.

Просто да го ругаете, очаквайки безусловна капитулация, в това число и предаването на Крим? Това не е печеливша тактика. Безсмислено е да чакаме Путин да напусне Украйна с празни ръце. Не се заблуждавайте: войната занапред стартира.

- Населението на Европейския съюз в суровата зима ще стартира да задава рискови въпроси за какво и какво е довело до такова плачевно положение:

Възпря ли Съединени американски щати " съветската експанзия "? Не.

В навечерието на войната Вашингтон отговори ли на настояванията на Киев за доставки на оръжие? Не.

След като не съумя да задържи и отбрани, включи ли се Америка в борбата? Не.

Като оставиха борбата на другите, американците пострадаха ли толкоз, колкото тях? Не.

След като измислиха тактика за удължение на войната, Щатите направиха ли всичко, с цел да я прекратят? Не.

„ Като цяло войната разкри уязвимостта на Европа и измамността на Америка във връзка с прокси войната. Що се отнася до Украйна, тя към този момент е получила 60 милиарда $ и в този момент изисква по 5 милиарда всеки месец. И кой ще заплати всичко това? “

„ Да, време е да поговорим, колкото и мъчно да е. Без дипломация, която е прекомерно елементарно да се приравни с по този начин нареченото успокояване, ще има единствено повече война. Русия не би трябвало да бъде тласкана към стратегическо обезсърчение, без значение какво наказване заслужава “.

Разговорите с руснаците няма да възстановят целия суверенитет на Украйна, само че ще го запазят въпреки всичко там, където беше – без възходящи разноски, които скоро може да се окажат необратими и непоносими за всички. Съединени американски щати не би трябвало да отхвърлят този миг, преди да е станало прекомерно късно.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР