Като обикновен битов случай определи инцидента от вчера край летище

...
Като обикновен битов случай определи инцидента от вчера край летище
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Инцидентът в метрото - обикновен битов случай

Като елементарен битов случай дефинира случая от през вчерашния ден край летище " София " в метрото криминалистът Ботьо Ботев. Пред Нова телевизия обаче има доста въпросителни - едната има ли опция с профилактични дейности на Министерство на вътрешните работи такива случая да не се позволяват. По думите на Ботев това не е допустимо. Според информацията причинителят не е имал прояви, които да водят до извода, че може да стигне до ликвидиране. " Никой не може да планува по какъв начин ще действа един подобен човек и какво ще направи, изясни още експертът.

Ботев добави, че се обяснява дали деецът е проследявал жертвата или е имало несъгласие сред двамата. По негово мнение съгласно оценката на мястото - " нещата вървят към случайно зародила обстановка, тъй като, в случай че мъжът е целял убийството, то е можело да се извърши на доста други места ". В тази обстановка - е проблематично мястото и там може да се търсят признаци за прихващане на връзки сред двамата от страна на защитата и така нататък

Такива действия се правят главно от мъже, добави Ботьо Ботев. На доктрина може да се мисли по какъв начин такива произшествия на такива места да се предотвратят, на процедура обаче - " това е извънредно мъчно ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР