Като неоснователни определи съпредседателят на Промяната Кирил Петков критиките на

...
Като неоснователни определи съпредседателят на Промяната Кирил Петков критиките на
Коментари Харесай

Петков предупреди Борисов, че без ПП/ДБ не може да прави никакви ротации

Като неоснователни дефинира съпредседателят на " Промяната " Кирил Петков рецензиите на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов от по-рано през днешния ден, че, за която са определени . Припомняме, че Борисов загатна и за идна сериозна ротация по върховете на обособени министерства, когато пристигна реда на ГЕРБ да излъчи министър председател.

" Виждате по какъв начин министър-председателят Денков минава рецесия след рецесия изцяло сполучливо, видаме по какъв начин министърът на районното развиване стопира 4 милиарда поръчки и пуска по най-прозрачния метод новите поръчки. Виждаме по какъв начин министърът на финансите съумя от минус 6 % да стигнем 3 % недостиг единствено за няколко месеца. Това, което мога да кажа на господин Борисов, че би трябвало да бъде много горделив, че поддържа това държавно управление ", съобщи Петков.

Петков предизвести още - когато стане време за ротация, Борисов следвало да бъде наясно, че без ПП/ДБ не може да смени който и да е. " Трябва и двете партии да са съгласни, че някои министър би трябвало да се смени. "
 Пеевски за кабинета: Виждаме доста неща, дано пристигна ротацията
Пеевски за кабинета: Виждаме доста неща, дано пристигна ротацията

Но вотът на съмнение - " пропиляно време "

Бившият министър председател разяснява и идния след седмица, иницииран от " Възраждане ", Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Според Петков " Възраждане " и Има Такъв Народ били доста деструктивни и се чудили от кое място да изкарват несъществуващи проблеми.

" Не имам вяра някой българин сега да желае да се върви на следващи избори . Те (опозицията) просто се чудят по какъв начин да бъдат настоящи преди локалните избори ", счита Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР