Като малко дете се разрева една от участничките в „Сървайвър“.

...
Като малко дете се разрева една от участничките в „Сървайвър“.
Коментари Харесай

Миската Джулиана се разплака за майка с и в Сървайвър“

Като малко дете се разрева една от участничките в „ Сървайвър “. Миската Джулиана не можа да спре сълзите си, откакто при непредвиден поврат в риалитито остана без покрив и храна, видя Lupa.bg. „ Много съм гладна! Мамо, къде пристигнах! “, разхлипа се хубавицата, която, като се изключи че има купа от конкурс за хубост е и футболна съдийка.



След следващото прегрупиране в „ Сървайвър “ Джулиана попадна в новото племе на „ Безименните “ дружно с маркетинг специалистката Александра, учителя по физическо Денис и шампионката по джиу джицу Мила, а всички те бяха пратени на див плаж без заслон, огън, сечива и каквото и да било за ястие.

„ Винаги съм имала покрив, храна, семейство и близки, които ме поддържат. Сега разбирам какъв брой са значими дребните неща, които не правя оценка “, сподели през сълзи Джулиана.

Въпреки глада и компликациите, участниците в обособените племена не стопираха да кроят тактики, да влизат в обединения и да чертаят схеми кой ще е идващият изпъден. „ Безименните “ подвигнаха мерника на Александра и Мила, в „ Бонток “ на прицел е фитнес треньорът Ванко, а в „ Ифугао “ - лекарят Иван.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР