Като мафиотски бос беше разстрелян точно преди една година на

...
Като мафиотски бос беше разстрелян точно преди една година на
Коментари Харесай

1 г. мрак около разтрела на данъчния шеф

Като мафиотски необут беше разстрелян тъкмо преди една година на 19 декември Иво Стаменов - шеф Фискален надзор в Национална агенция за приходите. Показното ликвидиране беше осъществено измежду бял ден в самото сърце на София на ул. Дунав при ъгъла с Московска - на 30 м от Столичната община, в региона, където има най-вече камери за видеонаблюдение в цяла България.

Извършителят е бил толкоз спокоен, че в час пик напълно умерено се е отдръпнал, макар че и двата му изхода за бягство - и вдясно по ул. Врабча към бул. В.Левски, и напряко към бул. Дондуков го водят към супер задръстени пътни артерии.

Сиреч, убиецът е бил на изцяло спокоен, че има чадър. Година по-късно няма никаква диря от него, нито пък е известно кой е поръчителят. Убийството, за което обещаваха да се разкрие за 2-3 дни, както всички мафиотски разстрели от 2001 година насам, е потънало в мъгла.

Фалшива се оказа следата с тайфа с предводител - брат на някогашен народен представител от ГЕРБ, който в този момент е депутат от Движение за права и свободи. Друга не е била стартирана медийно. Главен секретар на Министерство на вътрешните работи тогава, а през днешния ден министър е Младен Маринов, който и дума не обелва по тематиката.

Както и по другото показно ликвидиране, само че незабавно след Нова година - на притежателя на айран Балкан още веднъж измежду бял ден в София, на метри от вкъщи на столичния кмет в влиятелен южен регион.

Петър Христов бе прочут като неофициалната касичка на ГЕРБ в изборния регион на Цветан Цветанов - Велико Търново, в прилежащия на Цецка Цачева в Плевен и останалите области от Северна България. Разстрелет беше дадено, че ще бъде оголен до 2-3 дни. Нито причинителят, нито поръчителят са ясни досега.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР