Като лидер на световния хазартен пазар от Bet365 не биха

...
Като лидер на световния хазартен пазар от Bet365 не биха
Коментари Харесай

Защо играчите предпочитат приложението на Bet365

Като водач на международния хазартен пазар от Bet365 не биха си разрешили да оставят мобилната част от своята публика без алтернатива до услугите си. Това важи освен за локалните британски играчи, само че за всички консуматори – т.е. от целия свят – на платформата. Разбира се, и ние, българите като дейни клиенти на Bet365 имаме тази алтернатива. В подробното ревю Бет365 Мобиле от Ефирбет уеб страницата можете да видите всички предоставени ви благоприятни условия за игра в придвижване.

Съвсем в резюме тук ще ви кажем, че мобилните консуматори на Бет365 имат две варианти за потреблението на услугите на оператора. Става дума за два разнообразни достъпа. Единият е през универсалната мобилна страница. Другият е през мобилна апликация. А Бет365 са от букмейкърите, които са основали и двете, макар че на пазара към момента има компании, които не си вършат труда да създават приложения и оферират единствено мобилна версия. Истината е, че те губят…

Губят, тъй като практиката демонстрира ясно: играчите доста по-често избират мобилно приложение за казино игри и спортни залози. Същото се вижда и при Bet365. Категорично, множеството клиенти на оператора избират приложението вместо мобилната страница. Чудите се за какво ли? Вижте някои от техните основателни аргументи да смъкват приложението, вместо да играят през браузер на Bet365 мобилната страница:

Мобилната апликация ви дава директен достъп до услугите на Bet365. Много по-лесно, бързи и комфортно е да кликнете върху иконата на приложението, намираща се на вашия начален екран на телефона, в сравнение с да влизате в браузър, пък да търсите страницата, пък да се вписвате и по този начин нататък. Да, това ви икономисва време, а доста постоянно в света на спортните залози, тъкмо както е в света на бизнеса, времето е пари! Мобилната апликация на Bet365 разполага със специфична екстра. Това са по този начин наречените известия. За разлика от мобилната страница, в приложението ще ви известяват – и то в действително време – за последните вести, свързани с Bet365, само че и за настоящите промоции, наличните предложения за залози, които по дифолт биха ви били забавни. Нещо повече – тези известия ще ви припомнят и за някои значими за вас дейности, за които бихте могли да забравите – да захраните акаунта си, когато изхарчите парите си в него, да изпратите документи за верификация, да ревизирате своя електронен фиш за уредените в него залози и по този начин нататък. Мобилната апликация на Bet365 е и в прочут смисъл икономична. И двете варианти за залози в Bet365 са безвъзмездни – и през приложение, и през страницата. Тук става въпрос за различен вид икономисване. Всъщност, потвърдено е, че всички мобилни приложения употребяват доста по-малко количество мобилни данни от мобилните страници. Това значи, че в случай че абонаментният ви проект разполага с лимитирано количество мобилен трафик за сърфиране в интернет, за вас сигурно приложението е по-добрата алтернатива. Последно, само че не по значимост, интерфейсът на мобилното приложение на Bet365 е с една концепция по-опростен, само че и подсъзнателен от този на мобилната страница. Това значи, че всичко ще вършите по-бързо и с лекост!

Е, още ли се чудите кое е по-добре – мобилната страница или приложението на Bet365?

Изображения: Bet365


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР