Като кралица на va-va-voom тоалетите, Адел беше перлата в короната

...
Като кралица на va-va-voom тоалетите, Адел беше перлата в короната
Коментари Харесай

Адел внесе холивудски блясък на наградите Брит в рокля на Армани


Като кралица на va-va-voom тоалетите, Адел беше перлата в короната на тазгодишните награди "Брит ".

Облечена в поръчкова рокля на Армани, в сходство с естетиката на остарялата холивудска блестяща звезда, която тя и стилистът ѝ Джейми Мизрахи усъвършенстват, певицата изглеждаше като международна суперзвезда, която се завръща, с цел да отпразнува какъв брой надалеч е стигнала на родна земя.

Изминаха шест години, откогато Адел мина по аления килим на премиите "Brits " с блестяща рокля на Valentino. Много се приказва за метода ѝ на живот в Лос Анджелис, което се вижда от сияйната ѝ кожа и тонизираното тяло, само че лъскавата ѝ карамелена прическа, безупречната очна линия и заразителната ѝ усмивка остават същите.

Armani, марката, която е синоним на класическо вечерно облекло и трайната романтика на филмовия свят, беше идеалният избор за нейното завръщане вкъщи.

Адел сграбчи три награди, включително мощно стремежи приз за най-хубав албум на годината.Тя бе отличена за четвъртия си студиен албум 30. Освен това тя завоюва премиите за ария на годината с шлагера Easy on Me и за реализатор на годината.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР