Като изключителен цинизъм определи лидерът на БСП Корнелия Нинова изказванията

...
Като изключителен цинизъм определи лидерът на БСП Корнелия Нинова изказванията
Коментари Харесай

Нинова фучи заради "изключителен цинизъм"

Като извънреден цинизъм дефинира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изявленията на премиера Бойко Борисов за помощта на българските фермери по време на Националното ревю по отглеждане на животни в Сливен, съобщи „ Фокус “.

„ Изключителен цинизъм е да избиеш без причина и доказателства повече от 5 000 животни в Сливенска област и да обясняваш по какъв начин развиваш отглеждането на животни и какъв брой доста си направил за това ", съобщи Корнелия Нинова.

Нинова добави, че има право да изрази тази позиция на фона на това, какъв брой доста е направила Българска социалистическа партия, с цел да отбрани животновъдите и в Ямболско, и в Сливен.

„ Това, което направиха с животните е унищожаването на цялостен бранш. И да дойдеш тук, и да приказваш какъв брой доста си направил е недодялан цинизъм. С живота на хората, чийто занаят убиха “, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия.

Днес Корнелия Нинова бе в Сливен за среща с членове и симпатизанти на левицата. Преди това тя се срещна с Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР