Като гражданин мога да кажа, че решението в настоящия момент

...
Като гражданин мога да кажа, че решението в настоящия момент
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Като гражданин смятам, че решението на съда за Полфрийман е необосновано

Като жител мога да кажа, че решението в сегашния миг във връзка с Полфрийман е голословно. Това сподели министърът на правораздаването Данаил Кирилов по време на брифинг в отрасловото ведомство.

В такива случаи би следвало съдът да показа задълбочено своите претекстове. Смятам, че решаващият съд ще изясни вътрешното си разбиране за редуцирането на присъдата, сподели още той.

Министърът разясни, че предварителното освобождение на австралиеца е условно, което значи, че при нарушаване на закона, той ще доизлежи присъдата си.

Министърът уточни, че позицията на затворническата администрация е била негативна и на двете инстанции в съда. Нашето изказване е, че в законово съобразения период е имал дисциплинарно нарушаване, което е спънка да се упражняват привилегии като понижаване на присъдата, сподели той.

Заместник-началникът на Централния софийски затвор Десислав Трайков, на който, излизайки от пандиза Полфрийман благодари, посочи: "7 листа негативни мнения съм написал за Полфрийман, в които съм изразил мнение, че не следва да бъде освобождаван предварително ", съобщи Нова телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР