Като фенове на комиксовите герои няма как да не очакваме

...
Като фенове на комиксовите герои няма как да не очакваме
Коментари Харесай

Хищни птици, Birds of Prey, Марго Роби и първи постер на филма

Като почитатели на комиксовите герои няма по какъв начин да не чакаме с неспокойствие Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn), който на български е редуциран до простичкото " Хищни птици ".

Това ще бъде първият независим филм за Харли Куин (Марго Роби) откакто към този момент видяхме на какво е способна в " Отряд самоубийци " и нямаме самообладание за още.

Към момента информацията, с която разполагаме към " Хищни птици ", не е доста изчерпателна, само че това е по този начин, тъй като до премиерата на кино лентата има още половин година. Преди няколко месеца Warner Bros. разпространиха къс тийзър, а към този момент имаме и първи афиш.

Това, което знаем сигурно за кино лентата, е, че в него Харли Куин ще си откри нови приятелки в лицето на Черното канарче (Джърни Смолет-Бел) Huntress (Мери Елизабет Уинстед) и Рене Монтоя (Рози Перес).

Големият изверг пък ще бъде Черната маска (Юън Макгрегър). Според непотвърдена информация на ScreenRant, в " Хищни птици " ще забележим по какъв начин госпожица Куин се отделя от Жокера и неговото въздействие - цялостна равноправност, която е заложена и в британското заглавие на кино лентата.

По стичане на събитията Харли Куин ще сплоти сили с горепосочените героини, с цел да спрат Черната маска, който желае гибелта на младата Касандра Кейн (Ела Джей Баско). Очакваме с неспокойствие първи филмов откъс, който да ни обясни повече нещата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР