Като “евтина определят идеята да се направи чалга хит с

...
Като “евтина определят идеята да се направи чалга хит с
Коментари Харесай

Facebook ври в защита на Лена Бориславова след пошлата песен на Трифонов и сценаристите му

Като “евтина ” дефинират концепцията да се направи чалга шлагер с политически привкус на фона на ария от 90-те години на предишния век. Ето и част от паметните мнения по адрес на Слави Трифонов, “Има подобен народ ”, сценаристите и партийната телевизия.

 

" Песента на 7/8 TV за Лена Бориславова е в действителност дефинитивно признание на хората зад тази телевизия за тяхната политическа неплатежоспособност. Другата не би следвало да ни вълнува, тъй като сме на политически терен, където, в случай че въобще нещо ще си мерим, би трябвало да са причините и политиките.

 

Тази жалка история могат да я произведат единствено хора, които са безпределно несигурни в способността си да реализират в миналото нещо съществено на политическата сцена. Като не можеш да обориш съперниците си с причини, ги подкарваш с личностни нападки. Да, но политиката не е селски площад. Тук си изискуем едно несъмнено равнище на цивилизованост - въпрос на самоуважение е, а също и на почитание към държавността, за която се допуска да работим ", написа Ивайло Мирчев от Демократична България.

 



 

" Всъщност одобрявам песента на 7/8 за Лена Бориславова. Парчето в действителност е ирония и гротеска. Ама не за Лена, а за Слави. Който явно в действителност се е заобичал мощно с “неговата скъпа Недялко ”, щото е направил цяла ария, с цел да популяризира творчетството на …. ”скъпата негова Недялко ”. Всичко си идва по местата. А те са им един до различен ", сподели Полина Паунова.

 



 

" Боже мой, какво проваляне на Слави Трифонов да нападне по толкоз противен и презрян метод посредством чалга едно младо момиче. Очевидно самотата и провалената вероятност на политическите упоритости на Трифонов, който се виждаше паралелно до Доган и Борисов, раждат сходни " високи " образци на антиестетика. Експериментира с политика, само че завлече в нея и хората за които отговаряше - Куку бенд, сценаристи, балет, служащи. А те имат фамилии, проекти. Или по-точно имаха. Идиотското му държание лиши всички свързани с Има Такъв Народ въобще от късмет да се върнат в епицентъра на събитията. Днес всички до един са маргинали. Появата на Тошко наскоро потвърди цялостната им безсмислица. Тъй като " мъжкото " у тях явно е дефицитно и вместо да атакуват мъжете в Политическа партия, атакуват в тил млада дама, която има достолепието да покаже че има повече " топки " от цялото Има Такъв Народ и Слави тугедър, пък и държание и разум, който явно им липсва. И разсъдък. Та в този момент се постанова да задействат и реанимират Национална движение „Симеон Втори". Лена има достолепието да се изправи и да разобличи задкулисието и защото е интелигентна и красива - примитивите реагират с " най-първичното " на което са способни. За някой лев, за още един късмет, който да им провиснал от задкулисието на Доган, Пеевски и олигарсите. Забелязвате ли - поради сходни нападки, Лена не влезе в Парламента. стои в профил, не се явява постоянно по екран. Но отново я атакуват злостно и толкоз нападателно, че няма метод тази долнопробност да не е платена и да не издава атавистичен боязън. Само вопиюща потребност от пари и боязън може да оправдае тази примитивност. Не за пръв път Трифонов демонстрира убийствена липса на достолепие и темперамент. Още като се подиграваше на Лили Иванова, която е толкоз високо над негово " творчество ", че съвършенно закономерно не го вижда поради дистанцията. Е, господин Трифонов - към този момент сте история, синоним на неуспех. Не персонално, евентуално там нещата са ОК във финансово изражение, а като рекламация да изразявате и водите елементи от обществото посредством чалга. Вече нито телевизия може да извършите, нито партия, нито власт ще видите, още по-малко игрища да напълните. Съчетанието на упоритост и нелепост, имат и непряк резултат ниско самочувствие. Тепърва ще става по-лошо. Разочарованите ще стават повече. Самотата на едно бивше " великолепие ". Той излъга цялостен народ и това никой в никакъв случай няма да му елементарни. Писах го и преди - най-силното оръжие на Политическа партия е Лена Бориславова ", написа Илиян Василев.

 



 

" Слави и Тошко, изтрийте поста с гнусната `песен` по адрес на Лена Бориславова. И се извинете. Като татко на щерка ме е позор от вас ", Петър Чолаков.

 



" От първо място на избори И пращане на македонец в космоса До просташки хейт по Лена Бориславова Ние сме жалките в пошлия филм Тъй пожела си ориста ", адв. Емил Георгиев.



 

" Според вас какъв може да е казусът на мъж, който гледа ядосано, приказва сприхаво, разпознава се като “шефе ”, и сортира в екипа си главно други мъже, които на галено да го назовават “дългия ”? И втори въпрос: дали ще му мине, в случай че овъргаля още няколко по-големи от него и от комплексите му дами в просташките си сексистки чалгии? За токсичната “мъжественост ” и професионалната среда към това по този начин наречено “шоу ” могат да опишат най-малко няколко певици и балерини. Но и ние в публиката не би трябвало да мълчим. Защото всички ние можем да сме Лена. Дъщерите ни също. Когато някой дълъг-или-не-дотам вземе да си взема решение казуса със стърчането ", Дарина Сарелска.

 



 

" Жените би трябвало да се почитат. И ценят. Независимо от болежка, засегнатост, накърнено его или нещо четвърто. Жените би трябвало да се пазят. Защото без тях няма деца. Няма и на следващия ден. Защото са нечия майка, баба, сестра, брачна половинка или бъдещо влюбване. Муза за написването на тонове прелестна литература и часове с прелестна музика. Тва е. ( опитвал съм се и се пробвам да върша нещо друго. Не зная дали съм успявал. Но пробвам. Не се считам за нещо по-различно от който и да било. Просто имам усет, който споделям) Лека нощ, че ставам рано за работа ", Митко Павлов.

 



 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР