Като допълнение към цялостната атмосфера, след 23 часа на специално

...
Като допълнение към цялостната атмосфера, след 23 часа на специално
Коментари Харесай

Б1 и Б2 ще возят безплатно от 23.00 часа днес до 02.00 часа утре


Като допълнение към цялостната атмосфера, след 23 часа на особено самостоятелен от Община Бургас пункт до огромната коледна елха на площада ще стартира раздаването на 2000 части баница и по чаша вино на всеки искащ.

Оставете персоналния си автомобил и елате на концерта с удобния градски превоз на Бургас. От 23.00 ч. през днешния ден до 02.00 ч. на 01.01.2019 година по бързите линии Б1 и Б2 ще се движат рейсове на всеки кръговиден час - 23.00, 00.00, 01.00 и 02.00, като возенето с тях ще е БЕЗПЛАТНО.

Останалите промени в разписанията на " Бургасбус " и работното време на касовите салони на сдружението за идните празнични и почивни дни, вижте тук:

Тази година за първи път жителите на най-големия бургаски жилищен комплекс " Меден рудник " ще могат да се повеселят на собствен личен концерт край новата елха, издигната до ОУ " Петко Росен ". В него ще вземат участие надарени млади поп звезди и обичани фолклорни реализатори. 

Засилено полицейско наличие ще има във всички региони на Бургас, с цел да посрещнем умерено и с въодушевление новата година. Но това зависи и от всички нас! Не употребявайте рискови пиротехнически произведения, инструктирайте децата си, пазете себе си, само че и останалите! Не шофирайте, използвали алкохол!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР