Като доказателство тя показа ефира на bTV снимка на паднала

...
Като доказателство тя показа ефира на bTV снимка на паднала
Коментари Харесай

Йончева: Пак има места с паднала ограда по границата

Като доказателство тя сподели ефира на bTV фотография на паднала `част от оградата в региона на Малко Търново, снимана на 21 ноември сутринта. Журналистката посочи, че няма да каже къде тъкмо е мястото, с цел да не я обвинят, че заплашва националната сигурност.

До 1000 лева санкция, в случай че приближиш оградата

"Непрекъснато ни лъжат за оградата по границата, която е голяма корупционна схема”, съобщи обаче за следващ път тя.

Преди дни тя показа своя филм „ Граница” , в който се приказва за скандални обстоятелства при построяването на преградното оборудване по българо-турската граница и работата на Гранична полиция.

Днес копие от кино лентата ще бъде предадено на президента Румен Радев, на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Сотир Цацаров. Преведено копие на лентата към този момент е изпратено на посланиците на Европейския съюз у нас.

„ Дали сме 200 млн. лева за нещо, което не прави работа, търгува се с националната сигурност. Става въпрос за голяма корупционна договорка, данъкоплатците са платили сред 800 и 1000 лева на линеен метър. Колко е откраднато – специалистите би трябвало да определят”, сподели още Йончева.

По думите й оградата по гръцката граница с Турция ѝ е в пъти по-качествена и по-евтина.

Как депутатката отговори на въпросите на Валери Симеонов

По мотив оставката на Димитър Главчев като ръководител на Народното събрание Елена Йончева разяснява, че е подадена по заповед на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Самият Главчев увери, че не е бил притискан от него и самичък е взел решението си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР