Като членове на кралското семейство принц Уилям и съпругата му

...
Като членове на кралското семейство принц Уилям и съпругата му
Коментари Харесай

С евтини дрехи и обувки: Как Кейт Мидълтън учи децата си на скромност

Като членове на кралското семейство принц Уилям и брачната половинка му Кейт могат да си разрешават да живеят в разкош и на процедура да си купят всичко, което пожелаят. Херцозите на Кеймбридж обаче са решили, че няма да дават подобен образец на децата си и ще ги учат да живеят непретенциозно.

Не един път Кейт Мидълтън се е появявала на събития с рокли и тоалети, които е обличала и преди. Нещо, което съгласно нейния статус не е напълно задоволително, само че пък й печели позитивното мнение на доста дами. Херцогинята възпитава по този метод и децата си, които доизносват облеклата на по-големите си братя, сестри и братовчеди. Голяма част от тоалетите им пък са от евтини и налични марки. Така доста майки по света, въодушевени от Кейт, обличат децата си като младите принцове и принцеса.

Подобна невзискателност се прокрадна и в фотографията, която фамилията показа и която ще служи за коледна картичка, твърди " Дейли мейл ". Зоркото око на наблюдаващите, които наблюдават всяка стъпка на кралското семейство, видя, че децата на Кейт и Уилям са облечени с облекла, които костват сред 20 и 40 английски лири.
Вижте тази обява в Instagram.

Така да вземем за пример принцеса Шарлот е с рокля на „ Манго”, която коства 25 лири. Двамата с принц Луис носят идентични обувки – платненки за 28 паунда. Явно тези обувки са измежду обичаните на децата, тъй като са видяни с тях на доста от фотосите, споделени в формалния профил на фамилията в обществените мрежи. Най-малкият наследник на фамилията е с къси гащи, които са били на брат му Джордж, настояват наблюдаващи. Той пък е с камуфлажна тениска на стойност 14.95 лири.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР