Като че ли вече нещата се подготвят за поредните предсрочни

...
Като че ли вече нещата се подготвят за поредните предсрочни
Коментари Харесай

Петър Славов: Нещата май вървят към следващи предсрочни избори

" Като че ли към този момент нещата се приготвят за следващите предварителни избори. "  Това мнение изрази пред Петър Славов, народен представител от 43-ото Народно заседание, член на Висшия адвокатски съвет.

Според него главните политически партии стартират да обтягат връзките си, даже наподобява, че някои " влизат искрено в предизборна акция ".

Славов счита, че " при прехвърчащите искри сред ГЕРБ и Политическа партия " в Народното събрание би трябвало " да мислят съществено за третия мандат и вероятно кой да го изиска, на кого да бъде препоръчано да бъде даден и кой би поел отговорността с къс небосвод да преведе страната през рецесиите на зимата ".

" Някой би трябвало, от по-малките политически сили, да излезе напред и да каже – аз желая третия мандат, с него ще направя това, това, това и това. Сега е моментът за смели дейности. "

Славов изрази удивление от, по думите му, късната дата, оповестена от президентството за привикване на новото Народно заседание.

С разтеглянето на периоди " нещата се приготвят за това да нямаме въпреки всичко предварителни избори в навечерието на Коледа, а да могат да бъдат отсрочени за началото на идната година, някъде в края на февруари ".

" Това явно не е добър вид. Очевидно има доста проблеми за решение и отивайки на следващите предварителни избори, ми се коства, че още много неприятни изненади ни чакат. "

Юристът не е оптимист за приемането на законопроектите, касаещи Плана за възобновяване, в случай че актуалният парламент има къс живот.

" Тези прословути 22 законопроекта не съм ги видял написани и показани ", акцентира юристът.

" Имам възприятието, че сега някои политици скучаят и в неналичието на съответни задължения се чудят какво да измислят, с цел да бъдат забавни, мислейки си, че по този начин натрупат някакви политически дивиденти, а сякаш става тъкмо противоположното ", уточни Петър Славов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР