Като част от света на друга култура и религия, Дубай

...
Като част от света на друга култура и религия, Дубай
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете преди да посетите Дубай?

Като част от света на друга просвета и вяра, Дубай е място, което би трябвало да опознаете преди да посетите, с цел да бъде преживяването ви в този неповторим град в действителност ужасно. Ето какво би трябвало да знаете преди да посетите Дубай.
 Може да посетите Дубай с стеснен бюджет
Дубай е прочут като най-луксозния град в света, само че не е нужно да сте милионер, с цел да го посетите. Отседнете в една от хотелските вериги в града като Hilton Garden Inn, вземете такси или метро, които са много евтини и пробвайте вкусна храна от целия свят, скитайки се по улиците на Дейра. Също разгледайте пазарите Deira или Dubai Creek и се пазарете.

 

 Добави изложение

 
Обличайте се обичайно
Обединените арабски емирства са мюсюлманска нация, което значи, че би трябвало да помислите за малко по-скромно обличане на публични места и да следвате дрес кода, когато посещавате джамия. Въпреки че няма да бъдете задържан или помолен да промените облеклата си, значимо е да почитате локалната просвета. Препоръчително е раменете да са покрити и не показвайте прекалено много крайници. 

 
Посетете Дубай сред ноември и март
Дубай има съвсем единствено два сезона, парещ и по-горещ. През лятото в Дубай температурите могат да доближат зашеметяващите 45 градуса в продължение на дни. Така че най-хубавото време да посетите Дубай е от ноември до март, когато градът има красиво ясно, синьо небе и най-хубавото време за плаж. Но се пригответе и да се сблъскате с доста туристи по това време, изключително на най-хубавия плаж с бял пясък Джумейра Бийч. 

 

 Добави изложение

 
Най-високата постройка в света е в Дубай
Не можете да пътувате до Дубай, без да посетите най-високата постройка в света - с височина 828 метра и повече от 160 етажа. Той също по този начин държи върха за най-високата свободностояща структура в света, най-високият ангажиран етаж в света и най-високата платформа за наблюдаване в света. 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР