Като част от съпътстващата програма на годишната си медийна конференция,

...
Като част от съпътстващата програма на годишната си медийна конференция,
Коментари Харесай

Audi показа електрическата концепция A6 Avant e-tron

Като част от съпътстващата стратегия на годишната си медийна конференция, Audi показа пред света новата концепутална разработка A6 Avant e-tron .

От Audi разясняват, че A6 Avant e-tron concept показва идващото напълно електрическо пазарно предложение на марката, като концепцията дебютира с съществени габарити дължина 4.96 метра, широчина 1.96 метра и височина от единствено 1.44 метра.

Серийната версия на Audi A6 Avant e-tron concept ще бъде в положение да предложи свободен плобег от до 700 километра , като в това време ще бъде в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди . За задачата ще се разчита на два електромотора с обща мощ от 478 конски сили и въртящ миг от 800 Нм.



По отношение на батерийната система (800 volt), от Audi споделят, че A6 Avant e-tron concept, което е изпълнено с адаптивно въздушно окачване, разрешава презареждане с до 270 kW , като единствено за 10 минути на зарядната апаратура ще могат да бъдат генерирани към 300 километра спомагателен пробег. За 25 минути на подобаваща зарядна станция, батерийният модул на електрическия автомобил ще доближи 80% заряд.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР