Като част от програмата на Luxury Weddings Expo 2018 и

...
Като част от програмата на Luxury Weddings Expo 2018 и
Коментари Харесай

Енджи Касабие кани световни дизайнери в България

Като част от програмата на Luxury Weddings Expo 2018 и по покана на Енджи Касабие, в София идват топдизайнери от Бейрут,Ливан и ще показват неповторими ревюта от международна големина – на „ La Bourjoisie” и Akl Fakih, оповестяват от PRofile international. Марая Кери, Дженифър Лопез, Никол Шерцингер, Ники Минаж, Ким Кардашиан, Паулина Рубио и Кат Грахам са единствено част от клиентите на двете фешън къщи.

Това, което сигурно посетителите могат да чакат е зрелищно шоу, незабравима страст и аванградни дизайни, поднесени с голяма доза професионализъм, усет и финес. Вече 3 години Luxury Weddings Expo е най-мащабната за района B2B конференция, ориентирана към експерти в областта на сватбената и събитийната промишленост. За нас доверието, което хилядите гости ни гласоподават годишно е от извънредно значение.

Затова и се стремим всякога да демонстрираме нещо ново, да се надграждаме и да бъдем в действителност потребни за хората в сектора – било със препоръки от международно приети експерти или с полемики за последните трендове.Тази година не е изключение – мащабът на програмата и участниците, които успяхме да притеглим, ще накарат и най-прагматичните измежду нас да тръпнат в очакване. Посетителите на Luxury Weddings Expo 2018 ще имат опция да видят и вземат участие в голям брой мероприятия – лекции, мастър класове, семинари, уъркшопи, препоръки на експерти, стилисти и имидж-мейкъри, демонстрации на грим, прически и бижута, фото изложения, сладкарски дегустации, надпревари, лотария и няколко фешън ревюта, които ще накарат всички да затаят мирис. Първото фешън ревю ще е на Модно Ревю - „ La Bourjoisie”.

Световно известната фешън къща идва за пръв път в България, с цел да показа фината и провокативна природа в дамската мода. Дизайните са като легенда за блестящия и ориенталски изток, преплетен с финия и изискан жанр на запада. Тяхна е и зашеметяваща сватбена рокля, която диетологът Енджи Касабие носи на своята женитба. Една красива приказка от „ 1001 нощи “, която може да трансформира всяка жена в митична богиня. Именно по тази причина моделите им са едни от най-бляскавите и запаметяващи се тоалети, носени от звездите на аления килим в Холивуд.

За стилното си ревю по време на Luxury Weddings Expo, „ La Bourjoisie” дават обещание, че ще покажат висша мода на международно равнище, провокативни и запаметяващи се дизайни и ще основат на подиума красива магия под звука на високите токчета, която ще плени всички нас. Другото фешън ревю ще е на Akl Fakih. Неподправения и провокативен жанр му носи международна популярност, разпростряла се от дворците в арабския свят до световно известни фешън изложби. Дизайните му са носени от предприемачи, принцове, знатни особи и модели.

Стилът му е повлиян от класиката при мъжкото облекло в симбиоза с достоверни източни акценти, които трансформират продуктите му в център на внимание на всяко ревю. В рамките на Luxury Weddings Expo 2018 ревюто му ще се концентрира главно върху джентълмените. Всяка крачка с неговите костюми издава стилна, достоверна неустрашимост и незабравимо чувство за аристократизъм.

Моделите при дамите пък преплитат фината грациозност с открояващи се авангардни детайли, композиция, напомняща стихийната женска природа. Alk Fakih идва в София за пръв път и подсигурява, че стилното му ревю ще придвижи аудиторията в едно наситено със жанр измерение, в което смелите и истински изненади няма да бъдат спестени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР