Като част от холивудското издание на Vanity Fair за 2022

...
Като част от холивудското издание на Vanity Fair за 2022
Коментари Харесай

Никол Кидман демонстрира безупречна фигура на корицата на „Vanity Fair”

Като част от холивудското издание на Vanity Fair за 2022 година, актрисата се появи със независима корица - и изглеждаше безусловно необикновено. 56-годишната Кидман наподобява ослепително , демонстрирайки безупречната си фигура, в това число тренираните си коремни мускули.

Носителката на " Оскар " е облечена в костюм в жанр " ученичка " на Miu Miu, който включва горнище, доста къса мини пола и чорапи до коленете. На фрагмента се вижда по какъв начин Кидман театралничи до жълти врати, заобиколена от дребна градина с цветя. Знакът на Холивуд е инсталиран на назад във времето, като че ли Кидман отваря портите на La La Land.
 

— Nicole Kidman (@NKidmanFans)
Междувременно в изявлението Кидман описа за номинираното си за " Оскар " осъществяване на ролята на Люсил Бол в " Being the Ricardos " и разсъждава за своята продължаваща съвсем четири десетилетия кариера в Холивуд.

Двукратната носителка на " Еми " разказва себе си като " малко странна " и твърди, че към момента ползва същия метод към актьорската игра.

" Все още подобавам към актьорската игра по този начин, като че ли преди малко съм излязла от учебното заведение по актьорско майсторство. Наистина е необичайно, не е като да съм избрала да върша това. Просто е такова, каквото е. И когато това чувство и неспокойствие се изпари, тогава ще знам, че би трябвало да спра да се занимавам с актьорство ".

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР