Като част от фейслифта на модела, френският кросовър SUV получи

...
Като част от фейслифта на модела, френският кросовър SUV получи
Коментари Харесай

Renault освежи Arkana

Като част от фейслифта на модела, френският кросовър SUV получи радиаторна решетка с нов дизайн, формирана от голям брой дребни „ диаманти “ с 3D резултат. В взаимозависимост от оборудването (Evolution, Techno или Esprit Alpine), те се оферират в черно, сатениран хром или мрачен хром. Допълнителна характерност е логото на марката Renault " Nouvelle Vague/Нова вълна/ ".

Междувременно Renault продължава да разчита на хибридизацията за обновената Arkana. В допълнение към E-Tech Full Hybrid 145, разновидностите на мотора Mild Hybrid 140 EDC и Mild Hybrid 160 EDC също се оферират като за задвижване. Базовото съоръжение Evolution стартира от 28 900 евро и затова е с 2100 евро по-евтино от предходната базова версия Equilibre.

Стандартното съоръжение включва дигитален 7-инчов (18 см) инструментален панел, информационно-развлекателна система „ Easy Link “ с централен 7-инчов сензорен екран и безжична интеграция на смарт телефон посредством Apple CarPlay и Android Auto. Има също по този начин Keycard Handsfree система за влизане и пускане без ключ, автоматизиран климатроник и електронна ръчна спирачка.

Налице са помощник за спешно прекъсване с различаване на пешеходци, помощник за поддържане на лентата, предизвестие за безвредно разстояние, помощник за дълги светлини и различаване на пътни знаци, които в допълнение подсигуряват сигурността.

Новото топ съоръжение Esprit Alpine заменя версията R.S. Line и излиза на пазара на начална цена от 34 900 евро. Това го прави с 2400 евро по-евтин от предходната версия. Отличителна линия е детайлът за ръководство потока на въздуха в сатенено сиво в предната престилка. Има и емблеми на предните калници с несъмненото „ A “ за Alpine.

Новият дизайн на 19-инчовите алуминиеви джанти “Esprit Alpine ” придава на автомобила по едно и също време грациозен и състезателен тип. Седалките са покрити със примес от нишки на био основа и вложки от неестествен велур. Сините шевове и логото на Alpine, вградено в облегалката, допълват спортния външен тип.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР