Като част от актуално проучване на веригата бензиностанции HEM на

...
Като част от актуално проучване на веригата бензиностанции HEM на
Коментари Харесай

Проучване: Черните коли съблазняват, розовите плашат

Като част от настоящо изследване на веригата бензиностанции HEM на тематика " Правилната кола за намиране на сътрудник ", е заложен въпросът кои фактори са най-привлекателни за водачите.

Първото усещане е от голяма важност – даже в случай че е зрителен контакт при прекъсване на светофара, флирт на бензиностанцията или гледане в огледалото за назад виждане при паркиране. Въпреки че по-голямата част от германците гледат доста повече от колата, когато търсят сътрудник, стилът на шофиране, положението на личното им транспортно средство или цветът му най-малко не могат да бъдат изцяло подценени - това се удостоверява от съвсем всеки четвърти (22 процента) от интервюираните.

Черните коли се одобряват изключително добре от повече от всеки трети (37%). Белите коли също се считат за изключително привлекателни от съвсем всеки пети (19 процента). Розовата кола, въпреки това, може да подсигурява, че да си самичък ще е за по-дълго (24 процента). За към всеки трети (27 процента) цветът на колата е без значение.

Също като цвета, формата на автомобила също може да остави трайно усещане. Елегантните линии на купето и зашеметяващият контур може да притегли съществено погледите на евентуалните ухажори върху себе си. Въпреки че 40 % от интервюираните не намират съответен модел транспортно средство за изключително прелъстителен, възможностите са положителни за водачите на SUV (17 процента), кабриолети (15 процента) и спортни коли (13 процента). Дори дребните коли, лимузини и комбита имат прелъстителен резултат за най-малко 14 % от участниците.

Ако обаче желаете да оставите доста особено усещане на първата среща и да привлечете вниманието, отидете с ретро автомобил. Почти всеки четвърти (23 процента) не би бил срещу да се опознае по-добре на такова извънредно зрелище. Но освен класическите коли имат своята прелест. Спортните коли към момента се смятат за съвършения аксесоар за мъжете (20 процента).

Когато става въпрос за намиране на обичан човек, постоянно се споделя, че това, което е от вътрешната страна, е по-важно от това, което е извън. По тази причина германците наблюдават деликатно и стила на шофиране на евентуалния си сътрудник. Всеки втори човек (49 процента) харесва хора, които наподобяват спокойни, отпуснати и сигурни. Особено при мъжете този жанр на шофиране може да накара сърцето да бие по-бързо (51%). Жените, въпреки това, се правят оценка единствено от 45 % поради техния спокоен жанр на шофиране.

За повече от всеки трети човек, който търси сътрудник за цялостен живот (37%), стилът на шофиране не оказва въздействие върху привлекателността. По принцип обаче всеки, който показва безвредно шофиране, има положителни шансове на пазара за запознанства. Добри вести за търсещите - до момента в който повече от една трета от дамите (36 процента) считат, че са изключително деликатни при шофиране, мъжете биха описали своите маневри като по-точни (26 процента), спокойни (45 процента) или уверени и опитни (46 процента).

Значението на автомобила при избора на сътрудник може да се разграничава от човек на човек и постоянно се въздейства от самостоятелни фактори като темперамент или даже зодиакален знак. Интересното е, че съвсем една трета от хората Рак (28 процента) биха присъединили транспортното средство най-малко отчасти в решението си за сътрудник. Известни като прочувствени и грижовни, Раците може да гледат на колата като на знак на непоклатимост, сигурност и отговорност. Ето за какво едно добре поддържано и надеждно транспортно средство най-вероятно ще притегли вниманието им и ще покаже, че евентуалният сътрудник споделя сходни полезности.

От друга страна, за болшинството от хората, родени в зодия Риби (87 на сто), колата като че ли не играе роля при избора на сътрудник. Известни със своята съчувствена и интуитивна природа, Рибите може да слагат по-малко акцент върху външни фактори като колата. Те са по-загрижени за по-дълбоките, прочувствени връзки и взаимно схващане, в сравнение с за материалните аспекти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР