Като безумно проектантско решение определи столичният кмет Йорданка Фандъкова шахта

...
Като безумно проектантско решение определи столичният кмет Йорданка Фандъкова шахта
Коментари Харесай

Фандъкова опита да отклони темата за безумните ремонти, но Хекимян я отряза

Като безумно проектантско решение дефинира столичният кмет Йорданка Фандъкова шахта в корените на дърво на " Графа " в София. Тя гостува в студиото на утринния блок на bTV с мнения за най-наболелите тематики в града.

 

" Безумно проектанско решение. Да, в действителност тази шахта е съществувала от 30 години, дървото също било там. Въпросът обаче е, че този похлупак мястото му изобщо не е там. Вчера разпоредих да помислят друго решение. Проблемът с ремонтите при всички са неприятни проектански решения, и неподготвени строителни фрагменти. Това е годно за всички. Виждам, че и вашият ремонт в bTV още тече, несъмнено повече от година ", опита да отклони тематиката тя, само че водещият Антон Хекимян я отряза с думите: " Няма повече от годинаа. А и от нашия ремонт не зависят толкоз доста хора ".

" Наистина е възмутително това. То компрометира големи планове, които в действителност засягат доста хора, и които се извършват. Ще ги връщаме до момента в който не станат както би трябвало. 240 хиляди лв. дневно е санкцията за закъснение на периода, а за качеството е 1,2 милиона лв.. Тези суми респектират строителите ", сподели тя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР