Категоричното завръщане на Симоне Байлс към гимнастиката през изминалата година

...
Категоричното завръщане на Симоне Байлс към гимнастиката през изминалата година
Коментари Харесай

Али Райсман „в страхопочитание“ гледа завръщането на Симон Байлс в гимнастиката: „Толкова впечатлена и толкова горда“ (Ексклузивно)

Категоричното завръщане на Симоне Байлс към гимнастиката през миналата година остави нейната някогашна олимпийска съотборничка, Али Райзман, в „ страхопочитание “.

„ Толкова е вълнуващо да гледаш Симон “, Райсман, 29, споделя ХОРАТА. „ Толкова съм впечатлен и толкоз горделив с нея. Просто е в действителност, в действителност необикновено. Наистина съм в благоговение, че тя към момента се състезава. “

26-годишният Байлс се завърна на тепиха предишното лято, откакто се отдръпна през 2021 година заради „ обратите “ и от този момент си върна националния шампионат на Съединени американски щати за осми път в кариерата си.

Въпреки две години неявяване от спортната гимнастика, тя не се появи Байлс имаше каквито и да е паяжини, с цел да се отърси. Месец откакто завоюва националното състезание, четирикратната златна олимпийска медалистка завоюва и шестата си купа в многобоя на международното първе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР