Категоричното, но и оставящо място за интерпретации Киното е! е

...
Категоричното, но и оставящо място за интерпретации Киното е! е
Коментари Харесай

Страх на Ивайло Христов открива Киномания - slava.bg

Категоричното, само че и оставящо място за тълкования Киното е! е слоганът на Киномания 2020. Фестивалът тази година ще се организира сред 19 ноември и 3 декември, като уредниците още веднъж ще предложат на публиката впечатляваща стратегия от нови заглавия, нови превъплъщения на класни артисти, както и ретроспективи на международно приети режисьори.

Откриването е на 19 ноември в първа зала с кино лентата Страх на Ивайло Христов, който към този момент завоюва четири награди, в това число огромната премия на фестивала Златна роза, както и премия за най-хубава женска роля. Това е история за приемливост и човещина, за отчуждение, само че и за потребност от непосредственост, за предразсъдъците, подбудени от страха от особеното.

История, която по едно и също време натъжава и разсмива. В основните функции са актрисата Светлана Янчева и чернокожия Майкъл Флеминг, който в действителност е композитор и живее в България. В актьорския състав са още Иван Савов, (познат от филмите Урок и Бащата), Красимир Доков, Кристина Янева и Мирослава Гоговска.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР