Категорично това обучение не е достатъчно. Разликите в шофирането на

...
Категорично това обучение не е достатъчно. Разликите в шофирането на
Коментари Харесай

Диана Русинова: Разликата в шофирането с ръчни и автоматични скор...

" Категорично това образование не е задоволително. Разликите в шофирането на кола с ръчни и автоматизирани скорости са доста огромни ", съобщи пред БНР Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

 

Тя изрече хипотезата, че смяната няма да влезе в действие у нас от идната година.

 

" Тенденцията е да се върви към повече коли с автоматизирани скорости, само че към момента огромна част от автопарка е с ръчни скорости ", уточни експертът.

 

По думите й взелите брошура за автоматик следва да карат единствено автоматик, тъй като другото ще им даде подправена убеденост, че щом са взели брошура за ръчни скорости, могат да ръководят.

 

Във връзка с опцията шофьорска брошура да се получи на 17-годишна възраст Русинова изрази съществени опасения. Според нея възходящият брой ПТП с присъединяване на млади водачи ясно показва, че у нас даже 18-годишната възраст не е подобаваща и " би трябвало да има краткотрайни книжки, доста сериозен надзор ".

 

Експертът дефинира като притеснително признатото за водачите над 70-годишна възраст и изрази запаси. Като доста основна разлика, която множеството по-възрастни водачи въобще не знаят, тя уточни това, че след 1999 година пешеходецът към този момент е с преимущество и на двата типа пешеходни пътеки.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР