Категорично подкрепяме политиката, заявена от Петков, за борба с корупцията

...
Категорично подкрепяме политиката, заявена от Петков, за борба с корупцията
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Избори сега означават още хаос! Подкрепяме политиката на Петков

Категорично поддържаме политиката, декларирана от Петков, за битка с корупцията и модела ГЕРБ. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Нелогични и нездравословни по този начин характеризира хипотетични нови избори Нинова и уточни, че това би тласнало инфлацията нагоре, както и несигурността в страната и добави, че няма да има парламент, който да реши тези проблеми.

„ За нас избори в този момент значат още безпорядък, задълбочаване на рецесията, неопределеност и неустановеност и не можем да допуснем това да стане. Ние сме рационална и виновна партия, носим отговорността за присъединяване в това управление”, сподели Нинова.

Нинова уточни, че Българска социалистическа партия поддържа кандидатурата на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ.

„ Нито сме разговаряли, нито сме изявявали искания за постове, откогато сме в тази коалиция не е имало кавги за постове от наша страна. Имаме лидерски Коалиционен съвет, ще обсъдим въпросите за търсене на благоприятни условия да продължим като коалиция на малцинството “, уточни Нинова.

Рисковете от плаващи болшинства, Нинова репликира по този начин: „ Бих заложила на друга догадка. Искам да попитам кой народен представител ще гласоподава срещу преизчисляване на пенсии или нарастване на детски надбавки? Бих заложила на политиките, които вършим, и разсъдъкът на хората в залата “.

По думите ѝ претенцията за спомагателни 3 милиарда за Министерство на регионалното развитие е невъзможна към този миг и би ощетила бюджета по други значими браншове.

По думите на Нинова най-важно в този момент е да бъде гласувана актуализацията на бюджета, само че отхвърли да разяснява сюжети кой може да ги поддържа в Парламента.

„ Това, което ни събира макар разликите, е съглашението за сформиране на държавно управление. Да се придържаме към него и да забележим има ли там записана такава рекламация за погашение на тези остарели контракти и инхаус поръчки? Ако го няма, отговорът е явен “, уточни още Нинова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР