Категорично отказва да назове броя на имотите си, тъй като

...
Категорично отказва да назове броя на имотите си, тъй като
Коментари Харесай

Луна: Някакъв демонизъм е обхванал България

Категорично отхвърля да назове броя на парцелите си, защото щяла да изпадне в обстановка, в която да стартират да я изнудват за пари. Подчертава обаче, че парцелите й са трансферирани на щерка й, която живее в Лондон. Отказва да разясни и какъв брой деца има, дали и какъв брой пъти се е омъжвала… За себе си е избрала хората да я свързват единствено със театралния й облик, а не с данни от персоналния й живот.

 

Въпреки, че отхвърля да разяснява наболелия въпрос към абсурда с жилището, не пропуща да означи, че е възмутена от мизерията в страната и политическото проваляне. Категорична е, че се злоупотребява на пакост и някакъв демонизъм е обхванал страната ни, хората към този момент не наподобяват на хора и нямат обикновено държание. Изумена е и от неналичието на какъвто и да било надзор. Малките градчета умират, а жителите им няма какво да ядат в дословния смисъл на думата. В този ред на мисли отбелязва, че празниците им надали ще бъдат радостни. Категорична е, че нищо хубаво не ни следва, до момента в който демонизмът е на ход.

 

Щастлива е обаче от обстоятелството, че след президентските избори, в които беше претендент, хората се обръщат към нея с „ Госпожо президент “. И въпреки това да я радва, напомня, че без действителна власт, не може да помогне на българския народ. Напомня, че е време Румен Радев да си върви по живо, по крепко, като преди този момент не не помни да трансферира по още няколко жилището, че да не умрат от апетит, тъй като са небогати артисти на свободна процедура.

 

Категорична е, че е време да си вървят всички тези управници, които единствено се фукат, а нищо не вършат. Дори се вижда в симбиоза с Делян Пеевски – най-красивата жена и най-умният мъж в тандем за богатството на народа. Твърди, че през годините е получавала предложения от всички партии, само че не е разрешавала известността й да бъде употребена злонамерено. Допълва, че би направила всеотдайност само за общото богатство, обединяване и благоденствие.

 

Твърди, че незнанието и незнанието в света, е огромният демон, заблуждаващ хората – „ Докато си според от външните условия на живота, не си в истината; до момента в който си според от знанието на хората, не си в региона на мъдростта; до момента в който си според от живота на другите, животът не е в теб “, безапелационна е тя.

 

Определя себе си като най-прекрасното доказателство за това, че цифрите нямат стойност и значение. Подчертава, че силата, наречена любов, която обменя с народа, й дава доста. Според думите й мнозина даже я определяли като „ човек без възраст “ и акцентира, че с цел да си подобен, би трябвало да живееш пълноценно, да вървиш по пътя си и да не си тесногръд. Завършва с думите: „ Животът е прелестен, а Луна е оригинал! “.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР