Категорично, основният проблем за националната ни сигурност е засиленият миграционен

...
Категорично, основният проблем за националната ни сигурност е засиленият миграционен
Коментари Харесай

Гаджев: Основният проблем за националната ни сигурност е засиленият миграционен натиск

Категорично, главният проблем за националната ни сигурност е засиленият миграционен напън. Това съобщи в студиото на „ Офанзива с Любо Огнянов ” кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев.

 

По думите му спорът в Близкия изток може да провокира нова миграционна вълна към Европа, което значи, че България би трябвало да свърши своята работа във връзка с защитата на границите. „ Това е главен приоритет, който би трябвало да залегне при идващото ръководство ”, безапелационен е Гаджев.

 

Той съобщи, че спорът сред Иран и Израел едва ли ще се трансформира в пълномащабна война. „ Израел води антитерористична интервенция против прокситата на Иран „ Хамас ” и „ Хизбула ”, добави претендентът за депутат.

 

Гаджев сбито разяснява и задържането с белязани пари на кандидат-депутата от „ Алианс за права и свободи ” Джейхан Ибрямов. Той напомни, че всеки е почтен до доказване на противното и прикани правосъдната система да свърши работата си съзнателно, без да дава оценки дали Ибрямов е отговорен, или почтен.

 

Попитан дали водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде претендент за министър председател, в случай че партията завоюва изборите, Гаджев отговори, че международната процедура е такава. „ Той сподели, че мисли за страната и е подготвен на всевъзможни жертви единствено и единствено тя да върви напред. Аз съм уверен в неговата държавност ”, акцентира кандидат-депутатът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР