Категорично няма да гласувам на изборите на 9 юни, те

...
Категорично няма да гласувам на изборите на 9 юни, те
Коментари Харесай

Азис не става за министър на културата: Луна категорична

" Категорично няма да гласоподавам на изборите на 9 юни, те са подправени "

" Несериозно е Азис да се предлага за министър на културата. Той не става за тази работа. Но се веселя се, че задействах сътрудниците си артисти да вземат участие в политиката. " Това разгласи певицата Луна за изявлението на Азис, че е подготвен да поеме културното министерство.

" Нека обаче не забравяме кой е първият! Луна - президент ", подсети русата упоритост.

Тя прибави, че " всички нейни сътрудници са добре пристигнали в нейния екип ". " Но мненията " имам предложение " и " бях поканен ", отново дублирам, са несериозни неща. Когато имаш покана и предложение, за какво не се хвърлиш самоуверено? За мен това е реклама и пиар. Разбирам да извадиш лични, персонални средства, както направих аз по време на президентските избори и сама рискувах. Не съм коментирала дали имам предложение, дали съм поканена от някого. Аз взех решение и го направих за хората, без да очаквам някой да ме кани. Защо би трябвало да чакаш някой да те кани? Когато имаш способността и качествата, хвърляй се самичък и действай ", посъветва попфолк мераклиите за управнически постове Луна.

Певицата разкрива, че " изрично няма да гласоподава на 9 юни ". " Неведнъж съм казвала, че ще гласоподавам единствено и само за Луна, когато Луна се кандидатира било за президент, било за народен представител. Нямам доверие на нито един от ръководещите ", стимулира се изпълнителката на " Искам го, притискам го ".

Луна не можа да бъде умилостивена да даде гласа си даже за политик от попфолка. " Какво значи, че на някои мои сътрудници им е било препоръчано да се включат в политиката или да получат постове във властта? Ами нищо не значи! Когато аз се кандидатирах за президент през 2021 година, стотици хора ме поддържаха, само че аз действително се записах, действително понесох отговорността и реализирах невъобразим до момента резултат в политиката. Нямах никаква поддръжка, единствено тази на народа ", акцентира гласовитката от Шумен.

Луна отхвърли пред вестника, че финансови аргументи са довели до желанието й да продаде мезонета си наоколо до постройката на Националната здравна каса в София. " Никакви аргументи. Просто парцелите са нещо преходно. Те би трябвало да се употребяват за значими неща в вероятност. Аз не се обвързвам към нищо материално, само че популярност богу, имам задоволително парцели в България. Свободолюбива съм, обичам да пътувам, обичам да обикалям страната, да съм измежду хората и те по тази причина ме припознаха като собствен президент. Самите хора го желаят! И това е безспорен феномен ", уверена е певицата. Тя добави, че у нас " изборите са подправени, а претендентите са наложени посредством подправена агитация ".

" Човекът, хората, ангажирани с ръководството на една страна, не би трябвало да са ангажирани с нищо друго с изключение на с народа. Не би трябвало да бъде фамилен, не би трябвало да има деца, които да бъдат подлагани на всекидневен стрес да бъдат унизени, заплашвани, отвличани...Знаете каква е обстановката в политиката. Точно по тази причина споделих, че този човек би трябвало да е самичък, самостоятелен, с цел да не заплашва фамилията си. Той би трябвало да принадлежи на народа. Трябва да работи единствено за него и това е един тип морална всеотдайност. Дори и физическа всеотдайност, в случай че щете. Така го разбирам аз ", огласи кредото си Луна. По думите й " тези хора, които трансформират историята и света, са единици " и даде за образец някогашния американски президент Доналд Тръмп.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР