Категорично и ГЕРБ, и ДПС работят в синхрон с Радев.

...
Категорично и ГЕРБ, и ДПС работят в синхрон с Радев.
Коментари Харесай

АКО ЩЕ СТЕ ВИЕ С КОРНЕЛИЯ, КАЛОЯН НА КОРНЕЛИЯ, ПРЕДПОЧИТАМЕ РАДЕВ! И НЕ СЕ НАВИРАЙ В БУТОНКИТЕ НА „АФЕРА“, ЧЕ МНОГО БОЛИ!

Категорично и ГЕРБ, и Движение за права и свободи работят в синхрон с Радев. За последните два месеца Радев върви единствено и е посрещан с самун и сол от кметове на ГЕРБ – четири пъти в Пловдив, в Ловеч, във Велико Търново. Носят го на ръце кметове, които преди не го посрещаха. Не стопираха да клатят държавното управление.

Това съобщи политологът и шеф на кабинета на вицепремиера в оставка Корнелия Нинова Калоян Методиев.

„ Коалицията беше основана с избрана цел – да се измете модела на ГЕРБ, на Движение за права и свободи, на Радев, който тайно участваше в продуцирането на избрани процеси при свалянето на държавното управление, дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Но не може да се постъпва по този метод “, добави той.



Слушахме то тоя вид Калоян Методиев на Корнелия Нинова при Цветанка Ризова. Храчи, плю по президента Румен Радев, че чак се оплюнчи. И оръжието за Украйна било фалшив, и Радев безочливо лъжел, абе, който желае да си губи времето да го потърси в уеб страницата на bTV тоя „ фундаментален “ диалог.

Калояне на Корнелия Нинова, от всичко най-вече ненавиждаме измекярите и късните „ революционери “.

Не било ново, че имало спорове сред Радев и Българска социалистическа партия, разбирай Българска социалистическа партия Корнелия, вика Калоян на Корнелия. Когато години наред АФЕРА в прав текст изнасяше този спор и процесите в него, същият тоя Калоян на Корнелия мълчеше като росна п….. Сега съвсем като късните хулители протестанти против Боко, дето мълчаха също като росни п…., до момента в който Боко управляваше, само че всите бозаеха от него, Калоян на Корнелия и той бир парче мъж се извъди.

Оръжието за Украйна от България през Полша, Калоян на Корнелия, го извади първо АФЕРА на показ. После десетки пъти показвахме оръжие за Украйна, пристигнало от България през трети страни. През това време Радев се въздържаше от коментар, а вие двамката с Корнелия пищяхте, че не излиза нито патрон от страната ни. И то откакто целия свят разбра и видя, да не приказваме за Русия, по какъв начин се скъсахме да пращаме оръжие на нацитата.

Радев чак преди дни разяснява това, което куцо, кьораво и сакато видя, единствено вие с Корнелия се вършиме на улави. А за какво се вършиме на улави отново е ясно и на куците, и на кьоравите, и на сакатите. Комплиментите от оръжейните покупко-продажби са си за завиждане.

С тая примамка, Калоян на Корнелия, с която си хукнал да громиш Радев, ще я докараш само до това да ни направиш бранители на президента. Защото в случай че ще сте вие – Корнелия и Калоян, няма какво да се мисли, при всички случаи за предпочитане е Радев.

А! И да не забравим! Калоян на Корнелия, дочуваме нещо, че си почнал да се заканваш на създатели и персонални другари на АФЕРА, че „ щели да видят те… “.

Ти, гледай ти да не видиш на какво тъкмо е способна АФЕРА, драги ни Калоян на Корнелия, щото Боко към този момент видя, Простото Киро и то, и кой ли не още, та, не се навирай в бутонките ни, доста боли! Тъкмо ще ни дадеш благоприятен миг образно да използван доказателствен материал и да го предадем на Радев – кой, по кое време и защо изнасяше инфо откъдето НЕ би трябвало. Капише?!

Аре, успокой нервата, оръжейни покупко-продажби повече няма да помиришете с Корнелия. Примири се, това е ситуацията. И се моли да не ви подпука идната власт и прокуратурата.

За разлика от тебе ние в прав текст когато е трябвало сме подлагали на критика Радев, не като теб – в този момент, когато изтървате с Корнелия кокъла.

И оттук насетне първият въпрос, на който от заран до вечер ще би трябвало да отговаряте с приятелката си Корнелия е: Оръжието за Украйна? Оръжието! Оръжието? Оръжието!!!

И вторият: нали, си голЕм политолог, нали твойта Корнелия е голЕм политик – по какъв начин така не усетихте, че се прегръщате с „ просто “ идиоти, а?

Afera.bg

 
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР