Катастрофиралият в Слънчев бряг Александър Пройков продължава да се бори

...
Катастрофиралият в Слънчев бряг Александър Пройков продължава да се бори
Коментари Харесай

Александър, продължава борбата за живот след зверското меле в Слънчев бряг

Катастрофиралият в Слънчев бряг Александър Пройков продължава да се бори за живота си в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. 17-годишният несебърлия пострада доста тежко при случай в курортния комплекс точно на Свети Валентин, написа " Флагман ".

Александър Пройков е единайсетокласник в Английската гимназия в Бургас. Съучениците му са в потрес след случая. Всички се молят Сашо да оздравее и да се върне още веднъж в класната стая. Те го разказват като доста сияен, добър човек.

„ Душата на компанията е. Без него класната стая е празна, нека се върне по-бързо. Организирахме се да дарим кръв, само че не можем, защото сме малолетни. Молим всеки, който има опция, да го направи, с цел да помогне на Сашо “, приканват съучениците на Александър.

Младежът е в доста тежко положение, настанен е в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, където лекарите вършат всичко допустимо, с цел да го върнат към живота. За това обаче е нужна и помощта на положителни хора.

Няма значение каква е кръвната ви група, значимо е единствено да отбележите, че дарявате за Александър Атанасов Пройков.

Кръвният център (ет. 1 на ДКЦ 1) работи от 07:30 до 14:30ч. в делнични дни. Кръводарителите би трябвало да са пълнолетни, в положително здравословно положение и да носят в себе си персонална карта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР