Катастрофирал ТИР затруднява движението по международен път Е-79 в района

...
Катастрофирал ТИР затруднява движението по международен път Е-79 в района
Коментари Харесай

От последните минути! ТИР катастрофира край врачанския язовир, движението по Е-79 е ограничено /снимки/

Катастрофирал ТИР затруднява придвижването по интернационален път Е-79 в региона на врачанския язовир, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е станал по обяд. Влекач „ Ивеко “ с прикачено ремарке с благоевградска регистрация се движел в посока към Видин. Изневиделица обаче бил засечен от лек автомобил, който подхванал погрешно изпреварване, описа 55-годишният водач. Той направил всичко допустимо да избегне удара с колата и съумял, двете транспортни средства се разминали на косъм, само че камионът му изхвърчал от пътя.
За благополучие мъжът се е разминал без пострадвания. Той обаче беше очевидно изплашен и съобщи, че от напрежението при изключителната обстановка му прилошало и по тази причина не съумял да овладее ръководството на машината. Не е могъл да запомни и марката и регистрацията на автомобила, поради който се е стигнало до случая.
В момента на местопроизшествието към този момент е дошъл екип на пътна помощ и е почнала акция по изтеглянето на ТИР-а. И от двете страни преди мястото има патрулки, а чиновниците на реда контролират трафика. Движението се реализира пропускателно и се чака, по тази причина съветваме водачите да избират различни направления.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР