Катастрофата е станала вчера малко преди 12 часа. Автомобил КИА

...
Катастрофата е станала вчера малко преди 12 часа. Автомобил КИА
Коментари Харесай

Трагедия! Мъж загина в катастрофа СНИМКИ

Катастрофата е станала през вчерашния ден малко преди 12 часа. Автомобил КИА Соренто се е движил в посока към Литаково, когато внезапно се отклонил от неговата лента, навлязъл в насрещното и колата се забила в крайпътно дърво. Това разказал свидетел на произшествието, който се движел от Литаково към Ботевград. Той подал и сигнала в полицията. Пристигналият дежурен екип единствено установил гибелта на лидера на автомобила. Той е бил самичък в колата.

Катастрофата е станала на прав сектор, тъкмо против кравеферма Медвен. При огледа пътните служители на реда не откриха спирачен път. Тепърва при аутопсията ще стане ясно дали на водача му е прилошало преди да се удари в дървото.

Жертвата е на 52 години. А адресът му е в София, написа botevgrad.

Днес по обяд асфалтът бе влажен, поради падналия дъжд. Да напомним, че публично пътят се води в ремонт и позволената скорост за придвижване 30 километра в час, само че тя всеобщо не се съблюдава от водачите.

Движението по пътя Ботевград-Литаково не бе спирано поради злополуката, само че пътни служители на реда контролираха до момента в който траеше огледа на местопроизшествието.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР