Катастрофа затапи и автомагистрала Хемус“, като от няколко часа колите

...
Катастрофа затапи и автомагистрала Хемус“, като от няколко часа колите
Коментари Харесай

Катастрофа затапи и „Хемус“, колите пълзят

Катастрофа затапи и автомагистрала „ Хемус “, като от няколко часа колите при мястото на ПТП-то бутвално пълзят.

Заради пътния случай краткотрайно е лимитирано придвижването единствено в изпреварващата лента при 9-и км в посока София на Автомагистрала „ Хемус “. Това оповестиха от Агенцията „ Пътна инфраструктура “.

От там прецизират, че трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.

Засега няма данни за потърпевши при пътно-транспортното произшествие.

От няколко часа насам колите съвсем са спрели, заяви свидетел, представен от „ 24 часа “.

Макар още преди дни метеоролозите да предизвестиха, че ще има утежняване на времето, днешният дъжд стана причина за поредност от ПТП-та.

По-рано денем дипломатически автомобил катастрофира пред болница „ Токуда “. Колата се е блъснала тъкмо пред основния вход на лечебното заведение в София. Причината най-вероятно е утежняването на времето и дъждът, който вали от сутринта в столицата.
Автомобилът, причинилвременното усложнение в движението до болничното заведение, е джип Хонда. Щетите по колата са огънати предел и врата на предната дясна врата и спукана задна дясна гума.По непотвърдена информация става дума за автомобил на Посолството на Съединени американски щати у нас. Автомобилът евентуално се е врязал в разграничителните панелина бул. Никола Вапцаров, тъй като три от тях са съборени и напукани. Към момента обаче продължава да няма публична информация за случилото се.

Източник: 24 часа
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР