Катастрофа с тир блокира движението по магистрала Тракия“ в посока

...
Катастрофа с тир блокира движението по магистрала Тракия“ в посока
Коментари Харесай

Катастрофа с тир на магистралата край Пловдив

Катастрофа с тир блокира придвижването по автомагистрала „ Тракия “ в посока Пловдив в региона на мотел „ Ихтиман “. Пътна полиция пренасочва трафика по обходен маршрут. Над 400 снегопочистващи машини работят по пътищата на страната.

Между 20 и 35 сантиметра е снежната завивка в Смолянска област, само че пътищата се разчистват и все още няма затворени.

През проходите „ Превала “, „ Рожен “ и „ Печинско “ не се позволяват моторни транспортни средства над 12 тона с ремаркета и полуремаркета. Ришки проход е отворен единствено за леки коли до 12 тона. Затворен за всички коли е Троянският проход.

103 снегопочистващи машини работят сега на територията на Столичната община. Затворени за разчистване са пътищата в естествен парк „ Витоша “. Обилният снеговалеж затруднява придвижването към селата Плана и  Железница.

От Министерство на вътрешните работи поучават водачите да пътуват с добре готови за зимни условия коли. За през днешния ден е разгласен оранжев код за обилни превалявания от дъжд и сняг в областите Бургас, Кърджали, Смолян, Хасково и Ямбол. В други четири области е разгласен жълт код за мощен вятър и превалявания от сняг – Благоевград, Пазарджик, Пловдив и Стара Загора.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР