Катастрофа с пътнически микробус, превозвал деца, е станала около 14

...
Катастрофа с пътнически микробус, превозвал деца, е станала около 14
Коментари Харесай

Зрелищни СНИМКИ от кошмара с бус с деца край Ловеч

Катастрофа с пътнически микробус, превозвал деца, е станала към 14 часа през днешния ден на пътя София-Варна, при разклона за ловешкото село Дъбрава. Има ранени, само че няма починали, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

При излизане на основния път микробусът "Форд Транзит ", с плевенска регистрация, се е блъснал в лек автомобил. По първични данни водачът на буса не е спазил преимущество. В него са пътували 8 деца и възрастен компаньон, всички от Червен бряг.

На място на случая са изпратени екипи на полицията, пожарната, както и на Центъра за незабавна здравна помощ. От там оповестиха за Българска телеграфна агенция, че леко потърпевши, най-вече с охлузни рани, са 10 души - осем от тях са пътували в микробуса, другите двама са били в лекия автомобил. Сред потърпевшите в буса са четири деца на 16 и 17 години. Всички те са откарани в Ловешката болница за обзор, единствено едно е по-сериозно потърпевшо - с черепно-лицева контузия.

Пътят не е затворен, придвижването се контролира от пътни служители на реда. Изясняват се аргументите за случая, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.









ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР