Катастрофа с мотоциклет и автомобил завърши с ударени трима пешеходци

...
Катастрофа с мотоциклет и автомобил завърши с ударени трима пешеходци
Коментари Харесай

Моторист блъсна трима пешеходци и две паркирани коли

Катастрофа с мотоциклет и автомобил приключи с ударени трима пешеходци и две паркирани коли край пътя Приморско-Созопол, след моста на река Ропотамо. Инцидентът е станал в понеделник, към 19,50 часа.

Мотоциклетът " Ямаха ", с благоевградска регистрация, е бил ръководен от 18-годишен мъж от Лом, който имал стаж като лидер 4 месеца. Той подхванал изпреварване, без да употребява мигач за задачата, като редом с това намиращия се пред него лек автомобил " Ауди А 3 ", с търговишка регистрация, ръководен от 35-годишна софиянка, също е подхванал изпреварване. Мотоциклетът и Аудито се засякли и от удара Ямахата излязла вляво отвън пътното платно, блъскайки поредно два паркирани леки автомобила – " Пежо 307 ", с пернишка регистрация и " БМВ 525 ", с плевенска регистрация. Той блъснал и намиращите се наоколо до колите трима пешеходци - 21-годишен мъж от Долна Митрополия, 26-годишен мъж от Долна Митрополия и 22-годишна жена от Плевен.

От злополуката потърпевши: мотоциклетистът получил изкълчване, навяхване и разпъване на колянна става, настанен за лекуване в УМБАЛ Бургас, 21-годишният мъж от Долна Митрополия е с фрактура на подбедрицата, настанен за лекуване в УМБАЛ Бургас, 26-годишният мъж от долна Митрополия получил травма на бедрото и главата, прегледан и освободен за домашно лекуване и 22-годишната жена от Плевен е получила открита рана на коляното и травма на глезена и стъпалото, прегледана и освободена за домашно лекуване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР