Катастрофа с един загинал е станала снощи към 22,40 часа

...
Катастрофа с един загинал е станала снощи към 22,40 часа
Коментари Харесай

Катастрофа край Стара Загора отне живота на един, още трима пострадаха

Катастрофа с един умрял е станала нощес към 22,40 часа на изхода на Стара Загора в посока Нова Загора до разклона за село Калитиново, оповестиха през днешния ден от полицията. Пътният случай станал сред два автомобила марка " Фолксваген ". Първата кола била ръководена от 23-годишен недееспособен и пийнал водач, зад кормилото на другата бил мъж на 47 години, написа.

От удара на място е умрял 32-годишен мъж, пътувал в колата на 23-годишния лидер, също така са потърпевши различен 32-годишен мъж и неправоспособният водач, чиято алкохолна проба била над 1.2 промила, открита е с дрегер. Пострадал е и 17-годишен пасажер в другата кола. Ранените са откарани в болница. По информация на полицията 32-годишният мъж е получил строшаване на бедро, травма на бял дроб и е настанен за лекуване без заплаха за живота.

23-годишният водач  е получил натъртвания и охлузвания по тялото и отказал да бъде настанен в болница. Пострадалият пасажер от другата кола е с контузия на костица на ръка и е освободен без заплаха за живота. Пробата за алкохол на 47-годишния водач е негативна. В бранш " Пътна полиция " в Стара Загора е формирано е досъдебно произвеждане под надзора на Окръжната прокуратура. 

/
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР