Катастрофа с един от 343 произведени Ford GT Heritage Edition

...
Катастрофа с един от 343 произведени Ford GT Heritage Edition
Коментари Харесай

Мъж блъсна Ford GT за над половин милион евро, защото не може да кара кола с механични скорости

Катастрофа с един от 343 създадени Ford GT Heritage Edition от 2006 година е станала през миналата седмица във Флорида. Инцидентът се е случил на една от улиците в град Бока Ратон, където лидерът и притежател на скъпия автомобил се завърта и удря в дърво. Причината за случая не е висока скорост, като съгласно водача той е карал с малко под 60км/ч.

Според полицейския отчет, повода за злополуката в действителност е в 50-годишния лидер, който е „ неосведомен с шофирането на кола с механична трансмисия “. Отново съгласно информацията на управляващите, превключване от трета на втора скорост е предизвикало завъртането.

`Мъж

В изявление пред Road & Track, притежателят на колата споделя, че случаят се е случил след превключване от първа към втора предавка. Той прибавя, че колата е била със остарели гуми, преди малко измита, а пътят бил кален. Каквато и да е повода за случая, то на пътя сега има с един Ford GT Heritage Edition по-малко.

Същият автомобил бе продаден при започване на март на цена от 704 хиляди $ или към 668 хиляди евро. Точно зад водача е ситуиран 5.4-литров V8 с 550 конски сили, работещ взаимно с механична трансмисия с 6 предавки. Задвижването е само задно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР