Катастрофа на пътя между селата Вазово и Райнино в община

...
Катастрофа на пътя между селата Вазово и Райнино в община
Коментари Харесай

Удар с кола в дърво взе жертва на пътя между селата Вазово и Райнино

Катастрофа на пътя сред селата Вазово и Райнино в община Исперих взе жертва. Сигналът за пътния случай е подаден през днешния ден към обед на тел. 112, оповестяват от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Разград

Мъж от исперихското село Райнино е заяви, че се е блъснал в дърво и че има потърпевши. На място е изпратен автопатрулен екип. Установено е, че 55-годишен лидер е изгубил надзор над колата и се е блъснал в крайпътно дърво. Мъжът е пътувал със 79-годишната си майка, за която в началото е имало подозрения за строшен крайник.

Случаят е от 30 ноември

Екип на Спешна помощ – Исперих транспортира с кола за спешна помощ двамата потърпевши при пътнотранспортното произшествие. На път за болничното заведение авариралият водач е умрял.

Движението в сектора не е прекъсвано, контролира се от екипи на „ Пътна полиция “, написа Българска телеграфна агенция.

Пострадалият е освободен за домашно лекуване

През първите шест месеца на 2023 година пътнотранспортната конюнктура на територията област Разград бележи доста утежняване в съпоставяне със същия интервал на 2022 година. По републиканската и общинската пътна мрежа от региона са станали 33 тежки случая с четирима починали и 55-ма ранени, прецизира организацията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР