Катастрофа между няколко автомобила блокира движението на изхода на София

...
Катастрофа между няколко автомобила блокира движението на изхода на София
Коментари Харесай

Катастрофа блокира изхода на София към Перник

Катастрофа сред няколко автомобила блокира придвижването на изхода на София към Перник.

Инцидентът е станал към 17 часа в региона на " Черния кос ". Към момента от Министерство на вътрешните работи няма публична информация за потърпевши, само че на място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Заради случая придвижването е блокирано, като са се образували големи тапи и в двете направления.

От вътрешното ведомство оповестиха, че трафикът на изходите на столицата към този момент е сериозен.

Най-интензивно е придвижването по автомагистралите „ Тракия “, „ Хемус “ и „ Струма “, както и по основните пътища от републиканската пътна мрежа. Във връзка с въведените ограничавания заради осъществяването на ремонтни действия водачите могат да употребяват и различни направления.

На Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас различният маршрут е Подбалканският път I-6, а на Автомагистрала „ Хемус “ в посока Монтана и Видин - прохода „ Петрохан “ и Искърското дефиле.

От Главна дирекция " Пътна полиция " са подхванати ограничения за разполагане на спомагателни полицейски екипи по най-натоварените трасета и изходите на огромните градове, които наблюдават за сигурността на придвижването и недопускане на автомобилни колони в секторите с въведена краткотрайна организация на придвижването заради ремонтни действия и при нужда контролират трафика.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР