Катастрофа между два ТИР-а блокира входа на Враца откъм Мездра,

...
Катастрофа между два ТИР-а блокира входа на Враца откъм Мездра,
Коментари Харесай

От последните минути! Два ТИР-а се размазаха край Враца, линейка лети към болницата /снимки/

Катастрофа сред два ТИР-а блокира входа на Враца откъм Мездра, видя първо кореспондент на организация BulNews. 
Инцидентът е станал малко след бензиностанция „ Ромпетрол “. Ударили са се два ТИР-а на една и съща компания, които пътували един след различен. По неустановени все още аргументи лидерът на влекач „ Форд “ с турска регистрация се забил в ремаркето на движещия се начело негов сътрудник с „ Мерцедес “ с унгарска регистрация. 
Ударът е бил толкоз мощен, че кабината на задния камион е смачкана до неразбираемост. Пострадал е лидерът, който бе прегледан на място от пристигналите незабавни медици. Мъжът се оплаквал от болки в гърдите и краката. Натоварен в кола за спешна помощ и е откаран към МБАЛ „ Христо Ботев “ за обширен обзор и проучвания. 
Преди да го транспортират към болничното заведение, полицейски чиновници му създали проба за приложимост на алкохол, която била негативна. 
В момента на местопроизшествието има екип на полицията и две пожарни. Цялото пътно платно е засипано от стъкла и елементи от камионите. Предстои шосето да бъде почистено, като това най-вероятно ще отнеме много време. Движението е спряно, само че случаят е станал тъкмо до отбивката за обходния път на Враца и водачите могат да продължат по пътя си, като минат около язовира. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР