Катастрофа межди турски ТИР и бус на куриерска фирма е

...
Катастрофа межди турски ТИР и бус на куриерска фирма е
Коментари Харесай

От последните минути! Турски ТИР помете бус на куриерска фирма на Е-79 между Враца и Монтана /снимки/

Катастрофа межди турски ТИР и бус на куриерска компания е станала на основен път Е-79 сред Враца и Монтана, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е станал сред село Сумер и Краводер. Около 65-годишен мъж е управлявал служебния бус „ Пежо “, благосъстоятелност на „ Европът “ с пловдивска регистрация, като с него бил мъж на същата възраст и към 15-годишно момче. Точно след завоя сред двете обитаеми места бил ударен от тежкотоварната машина, ръководена от към 50-годишен водач.
За благополучие при конфликта няма потърпевши хора, само че материалните вреди са огромни, като по-сериозни са по „ Пежо “-то.
Водачът на фирменото возило показа пред наш кореспондент, че ТИР-ът се е движил обикновено и внезапно е навлязъл е тяхната лента и ги блъснал.
На мястото са пристигнали два екипа на Пожарната, кола за спешна помощ и патрулка.
Медиците са оказали първа помощ на участниците в произшествието на място. Полицаите са тествали водачите за приложимост на алкохол, като резултатите им били негативни.
Пътуващите да се движат с нараснало внимание, защото има доста разпилени частици по пътното платно, а ударените возила са тъкмо след завоя и могат да бъдат причина за друга злополука.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР