Каталунският вестник Ел Насионал разкри една от най-интимните тайни за

...
Каталунският вестник Ел Насионал разкри една от най-интимните тайни за
Коментари Харесай

Пике се кефи - новото му гадже е моногамна

Каталунският вестник " Ел Насионал " разкри една от най-интимните секрети за новата другарка на Пике. Според изданието младата Клара Чиа не е върла привърженичка на моногамията, което доста се харесва на някогашния капитан на Барселона.

„ Шакира е по-консервативен човек от Клара, заради възрастта си – 46 година и фамилните връзки - тя би трябвало да се грижи по едно и също време за родителите и децата си, а и тъй като живее отвън страната си. Тя желае да управлява всичко, и въпреки да приемаше, че не е омъжена за Пике, те живееха на брачен начала. А една от аргументите за рецесията сред двамата бяха извънбрачните връзки на Пике, добре известни в нощния живот на Барселона ", написа вестникът.

А 23-годишната Клара Чиа, която може да е щерка на Шакира, е предан почитател на акаунт в Instagram, наименуван The Poly Spot, който акцентира преимуществата на полигамията, на многочислените връзки, на двойките, които разрешават на членовете си да имат други сътрудници. Според тях любовта се основава повече на преданост, в сравнение с честност. И Пике е предпочел да е част от двойка с по-либерални хрумвания и да може да прави това, което желае, без да наранява никого.

В същото време Жерар Пике захапа Шакира поради песните, в които оплюва него и Клара Чиа. Пред микрофона в предаването „ Хихантес “ той се спря на песента на някогашната си с аржентинския рапър Бисаррап, в която намерено и много злобно се атакува новата му другарка. Шакира атакува, естествено, и бащата на децата й, а себе си разказва като " вълчица ".

„ Не ми се желае да встъпвам в това, тъй като е персонален въпрос, само че по тематиката с оплюването, което е на мода, не се замисляме за следствията за душeвността на хората, по които се задачите. В персонален проект може да наподобява ужасно, само че ние не мислим за другия. Какво би трябвало да стане?! Някой да се самоубие ли, откакто сме отишли прекомерно надалеч? Човече, доста съм отчаян от обществото “, прям бе Пике.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР