След близо две години Селин Дион проговори за първи път

...
След близо две години Селин Дион проговори за първи път
Коментари Харесай

Счупих си ребрата, имам чувството, че някой ме души! Селин Дион разкри детайли за ада, през който преминава:

След близо две години Селин Дион проговори за първи път за нелечимото си заболяване – синдром на скованата персона, рядко автоимунно заболяване, което визира централната нервна система. След детайлностите, които разкри при представянето на филмовия откъс за документалния филм I Am Celine Dion, Now, в изявление за Hoda Kotb по NBC News, Селин описа по какъв начин заболяването последователно я е засягала в продължение на 17 години.

— Сякаш някой те души.

Сякаш някой те стиска за гърлото. Сякаш приказваш с една интонация и не можеш да нито по-високо, нито по-ниско. Всичко идва с крампите. Започна от гърлото и си помислих: „ Не, всичко е наред, ще се оправи “, само че може да се появи и в стомаха, гръбнака и ребрата. Имам възприятието, че в случай че извадя краката си, ще остана в това състояние или в случай че сготвям, тъй като желая да го върша, пръстите на краката ми, ръцете ми ще останат в една позиция. Крампи са, само че като че ли си в поза, която не можеш да промениш “, сподели Селин и разкри най-болезнения миг:

 Селин Дион заболяване

„ В един миг си счупих ребрата, тъй като от време на време, когато е доста мъчно, и това може да се случи.

Припомняме, че Селин разкри преди няколко дни в огромно изявление за Vogue, че е подготвена и да пълзи, в случай че към този момент не може да върви.

„ Надявам се документалният филм да не уплаши хората, а да ги осъзнае. Отне ми 17 години. Моля, не чакайте толкоз дълго. Чувствах усложнение да управлявам гласа си. Пеех високи ноти и тогава гласът ми се „ пропукваше “. „ Отидох на доктор, прегледаха гласните ми струни и споделиха, че са подути “, описа Селин.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР