КАТ-Пловдив глоби шофьорите на тировете, които бяха изпепелени в огнения

...
КАТ-Пловдив глоби шофьорите на тировете, които бяха изпепелени в огнения
Коментари Харесай

Абсурд: КАТ-Пловдив глоби оцелелите шофьори от ферибота край Корфу, не опазили личните си документи

КАТ-Пловдив санкции водачите на тировете, които бяха изпепелени в огнения пъкъл на ферибота „ Олимпия “ край остров Корфу. След като оживелите се прибраха в Пловдив, те трябваше да извадят нови персонални документи, защото старите шофьорски книжки и персонални карти изгоряха дружно с тировете. Вместо цялостно подпомагане от КАТ обаче, те получиха актове, че не са опазили персоналните си документи и не са създали нужното с цел да ги запазят.

Трима от водачите на ПИМК, които отишли през вчерашния ден да си вадят документи, са получили актове, преди да подадат документите си за нови шофьорски книжки, евентуално актове ще получат и другите.

„ Като притежатели на български документ за идентичност СУМПС, не са създали нужното, с цел да го опазят от изгубване”, е записано като причина за санкцията.

В акта е разказано още, че книжката е изгубена в Пловдив на вчерашната дата – 22.02.2022 година към 9:45 часа, т.е. когато е формиран и акта, въпреки че в действителност е изгоряла в кораба край гръцкия остров.

Според притежателя на ПИМК Илиян Филипов, единствено в Пловдив са пристъпили към тази процедура. По другите градове, водачите са обслужвани доста бързо и малко след подаването на заявките, документите им са били подготвени.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР