КАТ ни погва от утре в акция Зима“ С левче

...
КАТ ни погва от утре в акция Зима“ С левче
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на вестник „Труд“ във вторник, 31 октомври 2017

КАТ ни погва от на следващия ден в акция „ Зима “
С левче мерим 4 мм грайфер на гумите, наложителен от 15 ноември до 1 март


 02_01-1

Пътната полиция стартира акция “Зима ” от 1 ноември в цялата страна. Патрули ще стопират и ревизират за редовността на пръскалки, чистачки, фарове и парно в колите. Освен техническата редовност на колите, до 30 ноември ще се следи и за спазването на закона от велосипедисти, каруцари, пешеходци и така нататък Новото тази зима е условието от 15 ноември до 1 март колите да бъдат с гуми, чиито грайфер е бездънен не по-малко от 4 милиметра.

Разследване на „ Открито “ по Българска национална телевизия:
НЗОК заплаща на аптека „ Марешки “
контрабандна „ Хумира “ от Турция


 валя ахчиева

Разплитането на аферата с контрабандния импорт на скъпоструващата „ Хумира ” стартира с Ангел Апостолов от Бургас. Той е с диагноза псориатичен артрит. Апостолов отишъл с рецепта в аптека „ Марешки ” в Бургас, която се намира на улица „ Демокрация ” 92. Представил своята рецепта с изписаното лекарство, което се реимбурсира (плаща) от здравната каса и го получил незабавно. Когато се прибрал вкъщи и отворил опаковката, той видял, че двете спринцовки са написани на турски език.

Шефовете на ВМА
взимали по 10 000 лева на месец


 04_01

Възнагражденията на управлението на ВМА- ген. Николай Петров и тримата му заместници за предходната година са общо 484 537,41 лева Това се сочи в одитния отчет на болничното заведение, направен по време на служебното държавно управление на Огнян Герджиков. В тази сума влизат заплатите за щат плюс тъй наречените в допълнение материално стимулиране /ДМС/- средства, отпускани от НЗОК за осъществена лечебна активност по здравни пътеки.

Главният проектант на София с съмнения:
Кметицата
на „ Младост “ рекетира вложители


 5-1

Инвеститори се оплакват от кмета на столичния квартал “Младост ” Десислава Иванчева поради блокирани и забавени градежи, изясни основният проектант на София Здравко Здравков. “Не е обикновено в съвременен европейски град, да се държат папки по 4 месеца да хващат прахуляк и хлебарки по бюрата. Ако желаете да рекетирате вложителите, може да си го кажете в прав текст ”, се обърна Здравков към Иванчева.

Пада отстъпката
за налог върху приходите


 15-01

Данъкоплатците, които подават заявления за приходите си по електронен път, от следващата година няма да имат отстъпка от 5% при заплащането на налога, както беше до момента. Това предлага държавното управление, което през вчерашния ден утвърди промени в данъчните закони.

Снишената интелигенция живее и умира като мишка

 светлочервен манов

Интервю с Румен Манов, историк, колекционер и донор

Тероризъм и ГЕТО-крация

 11-kuti

Далечните наследници на старите роботърговци в този момент са в бизнеса като правозащитници – разбор на Христо Смоленов

Трудово-правна консултация „Труд“:
Задължително ли е в заповедта за преустановяване на работа да бъдат вписвани компенсациите?


 компютър работа бизнес

Студ и превалявания от дъжд
и сняг през ноември


 времето, студено, слънчево

След захлаждането в края на октомври, ноември ще стартира със студено време. В сряда ще бъде слънчево с краткотрайни заоблачавания.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР